valter Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Just now, Miljenko said: I Flyersi imaju 2. Sada se i ja setih.Cini mi se pocetkom sedamdesetih,72,74.Da ne trazim po netu.
porucnik vasic Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 1 minute ago, Miljenko said: I Flyersi imaju 2. 2 minutes ago, Miljenko said: Phillies imaju dve, 1980. i 2008. Сад је ред на Јунион.
stoutspectacledbold-head Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 22 minutes ago, valter said: Svaka cast Fili!!!Fols TZAR!!!!Ovo mu je verovatno poslednja tekma u Fili. Kad sam još ihahaj! kukao za njim da ga se Kanzas nekako dočepa. I bi tako! I onda ga klupiraju.
Krangovo telo Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 7 minutes ago, Geo said: Jel ovo prva titula Filadelfiji uopste u nekom bitnom (americkom) sportu ? Eagles imaju 3 pre sb ere i sad prvi sb. Philisi 2, flajersi 2, sixersi 2. A mislim da su Athletics u MBL doknsu bili u fili osvoji neka 5 ws. I woriorsi u nba dok su bili u fili mislim da imaju titulu.
valter Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Just now, stoutspectacledbold-head said: Kad sam još ihahaj! kukao za njim da ga se Kanzas nekako dočepa. I bi tako! I onda ga klupiraju. Imaju sansu opet,poslali su Smita u Vasington.Meni se cini da je on stvoren za olej off,za regularnu sezonu...ne znam ni sam.
Geo Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 4 minutes ago, Prlapan said: Eagles imaju 3 pre sb ere i sad prvi sb. Philisi 2, flajersi 2, sixersi 2. A mislim da su Athletics u MBL doknsu bili u fili osvoji neka 5 ws. I woriorsi u nba dok su bili u fili mislim da imaju titulu. Hvala puno , nisam znao ... Od kada ja pratim sport, ne secam se da je taj grad imao neke sampione, pa zato pitah ...
Krangovo telo Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 15 minutes ago, valter said: Sada se i ja setih.Cini mi se pocetkom sedamdesetih,72,74.Da ne trazim po netu. 74 i 75. Broad street bullies :D. Ima odlican dokmentarni film o njima, pod tim imenom.
freakns Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 8 hours ago, omiljeni said: Odmah posle strip sacka ide kadar na Ljovisnu kako turpija nokte. Oplako sam. e konjurdo, rekao je Grandi da placa veceru jer su osvojili SB... ja sam se branio da ne mora, ali bio je uporan... pa bi mogli da sletimo do njega jedan dan kada ti zena dozvoli
Lancia Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Gledah i ja, super mec, bas sam glupson da samo ta finala gledam.
Nesh Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Mnogo brzo prodje sezona. Slede manje-vise dosadne sportske nedelje.
Frank Pembleton Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Mnogo brzo prodje sezona. Slede manje-vise dosadne sportske nedelje. +1000
Jean-Luc Picard Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 A dobro...upravo to i čini razliku između AF i ostalih sportova. Uželiš se, a ne stigneš da se zasitiš, kao što je u svim drugim sportovima slučaj.
bradilko Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 e da mi neko rekao da ću pre da gledam nfl nego košarku.. nema bolje napetost jutros nisam mogao da zaspim još sat vremena posle kraja isti osećaj kao nekad finala nba čikago- juta
Recommended Posts