Nesh Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Just now, Geo said: Pa dobro, potez odbrane na kraju odlucio ... Upravo sam to hteo da otkucam.
Nesh Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ah, da...odigrao sam nesto sitno na Philu, ali ovog puta ni to nije bilo dovoljno!
freakns Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 4 minutes ago, omiljeni said: 6 minutes ago, Grandilof said: Nisam zadovoljan igrom odbrane. Od sada navijam za Jetse Svaka cast. Pametan izbor. Dobrodosao. bandwagon team kako je lepo kada Patriotsi izgube, ihaj
Geo Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Jel ovo prva titula Filadelfiji uopste u nekom bitnom (americkom) sportu ?
Nikola77 Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 5 minutes ago, freakns said: bandwagon team kako je lepo kada Patriotsi izgube, ihaj +1 Divna noc
valter Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Bice zanimljivo sta ce se desavati u NE.Da li ce BB otici,ako ode sta ce Brejdi...Mislim da ce ostati,i zajebati sezonu.
Frank Pembleton Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Presudio je motivacioni govor 1 velikog igraca pre utakmice!
valter Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Just now, Frank Pembleton said: Presudio je motivacioni govor 1 velikog igraca pre utakmice! +1 Legenda!!!
Nesh Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 (edited) 3 minutes ago, Geo said: Jel ovo prva titula Filadelfiji uopste u nekom bitnom (americkom) sportu ? Imaju u bezbolu. Edited February 5, 2018 by Nesh
theanswer Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Jebo mamu mislio sam da je uhvatio hail mary. Foles bogotac, al su odradili i blant i ajayi i alshon ma svi. Cist pass interference inace na 2pt konverziji nije sviran
valter Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 2 minutes ago, Geo said: Jel ovo prva titula Filadelfiji uopste u nekom bitnom (americkom) sportu ? Sixersi imaju,ne znam za Flajerse i Filise
omiljeni Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Odmah posle strip sacka ide kadar na Ljovisnu kako turpija nokte. Oplako sam.
Recommended Posts