February 5, 20187 yr To bi stvarno bilo previse Svaka cast za Eaglse, odlican SB, nije bio lud kao prosli ali je generalno bio bolji.
February 5, 20187 yr Bravo Fols, drago mi je sto cu da pojedem sva govna koja sam izasrao onda kada sam posle povrede venca rekao da filadelfija nema sansi da osvoji.
February 5, 20187 yr https://www.youtube.com/watch?v=tZiNTEs6Ffg Edited February 5, 20187 yr by porucnik vasic
February 5, 20187 yr 2 minutes ago, *edited by mod said: To bi stvarno bilo previse Svaka cast za Eaglse, odlican SB, nije bio lud kao prosli ali je generalno bio bolji. Bilo bi,ali JBG biznis je to.Imaju Venca,a on je zacrtan kao buducnost kluba.Fols moze ovo dobro da naplati.
February 5, 20187 yr Svaka cast Phili! Razvalili su, Foles doktorski, steta za Wentza, al nisu mogla obojica.
February 5, 20187 yr Nisam zadovoljan igrom odbrane. Od sada navijam za JetseSvaka cast. Pametan izbor. Dobrodosao.
February 5, 20187 yr On 1/14/2018 at 12:53 AM, Geo said: Ove godine bih voleo da Filadelfija uzme titulu ...
February 5, 20187 yr Spektakularan mec. Stoji da se odbrane nisu videle, no ovo je bas bilo po mom ukusu.
February 5, 20187 yr 1 minute ago, Miljenko said: Spektakularan mec. Stoji da se odbrane nisu videle, no ovo je bas bilo po mom ukusu. +1