Jump to content

Championship 2017/2018

Featured Replies

• Author

Villa zasluženo iako deluje da je Middlesbrough pokraden za crveni. Nisam siguran i da bi bio gol da nije dirao loptu golman pošto je iza njega bio igrač odbrane koji je mogao da interveniše.

2 minutes ago, MocaVukotic said:

ne znam je li to bila materijalna povreda pravila, možda može boro da traži poništenje meča.

NIje...

Mada bi ja zbog ovog Deana suspendovao zauvek i polio katranom i perijem...

Ao je karton, onda je crveni... Žuti, prosto ne može biti, nikako... Manje i kontraverze bilo da ništa nije svirao...

pokraden Middle :mad:

• Author

Golman van kaznenog je kao i bilo koji drugi igrač. A direktan crveni je ako je "obvious goal-scoring opportunity". Ovo bi trebalo da je to tako da je morao da bude crveni

• Author

Šta je nesrećni Scunthorpe ispromašivao sve večeras... Da su imali krštenog napadača opet bi bilo 2:2 kao i u prvoj utakmici. Ovako Rotherham - Shrewsbury na Wembley u sledeću nedelju.

• 2 weeks later...

Meni ova utakmica danas u najavi interesantnija od one u Kijevu. zadnjih 5-6 godina Fulham ima bolji skor 6:1:3 ali ova danas je drugacija utakmica.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

+1

I ja jedva cekam. Navijacu za Fulam ko da sam rodjen na Krejven Kotidzu.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Ja ću navijati za Fulam kao da je mesara Šicko njihov sponzor.

go Fulham go !!!

Frulam foreva!

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

dajte nekog kojota.

u 18 je utakmica, biće leavestream™  na sport365

Strim

maybethistimenextyearjokan.tv

Jokan im je zapretio da su spori i stari. Mitar nabada glavom Terija dok Rajan mladunče Sesenjon zabija gol za PL! 

Ajmo Jokane