Mercuzzio Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 Birmingham em vodi, em su baš bolji do sad. Sent from my iPhone using Tapatalk
*edited by mod Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Steta za Jokana, Cardiff im je sve prepustio ali dzabe, mora tezim putem. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Mercuzzio Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 Jokan protiv Derbija u plejofu. Zamalo da bude protiv Pulisa ali Middlesbrough izjednači u zadnjim sekundama.Bolton obrnuo šumare i spasao se ispadanja. Ispadoše Sunderland, Burton i Barnsley. Tu nema za koga da se žaliSent from my iPhone using Tapatalk
Sandens Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 3 hours ago, Mercuzzio said: Jokan protiv Derbija u plejofu. Zamalo da bude protiv Pulisa ali Middlesbrough izjednači u zadnjim sekundama. Bolton obrnuo šumare i spasao se ispadanja. Ispadoše Sunderland, Burton i Barnsley. Tu nema za koga da se žali Sent from my iPhone using Tapatalk barnsley je bas gotivna ekipa poslednje dve sezone, steta sto su ispali umesto boltona. fulhamov prvi poraz posle 23 tekme, jbg nije moglo beskrajno... da su imali levog beka i mitra od pocetka sezone usli bi direktno, ovako ce biti klanje u playoffu...
Azdaja Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Nikad bolji play off sve sami giganti, bukvalno nikome ne mogu da dam više šansi.
Mercuzzio Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 barnsley je bas gotivna ekipa poslednje dve sezone, steta sto su ispali umesto boltona. fulhamov prvi poraz posle 23 tekme, jbg nije moglo beskrajno... da su imali levog beka i mitra od pocetka sezone usli bi direktno, ovako ce biti klanje u playoffu...Meni Barnsley totalno haotična ekipa bez ikakvog plana. Kako taktički tako i kao klub. Jedino mi je gotivan njihov grb.A Fulham je imao ludačku seriju, ali je zapeo protiv QPR i Brentforda kod kuće i to ih je ba kraju koštalo. Protiv Derbija mogu da dobiju ali i Middlesbrough i Villa su jači. Da ne spominjem na šta će Fulham da liči čak i da udje u PL. Pola tima su im igrači na pozajmici (Mitrović, Piazon, Christie, Target, Kalas)Sent from my iPhone using Tapatalk
MocaVukotic Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 ako vam je sunderland istošto i barnsley/burton onda do kurca. šteta za jokana
Lancia Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Ako misle da igraju kao protiv Sanderlenda u Premier ligi, bolje da ne ulaze. Lose do zla boga to izgleda.
Nesh Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Steta stvarno za Jokanovica. Tesko se preko plejofa ulazi, al ajd nadajmo se.
Mercuzzio Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 35 minutes ago, MocaVukotic said: ako vam je sunderland istošto i barnsley/burton onda do kurca. Meni su Sunderland, Charlton i Middlesbrough uvek bili sinonim za bezmudi i loš fudbal
renne Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Meni su Sunderland, Charlton i Middlesbrough uvek bili sinonim za bezmudi i loš fudbalPogotovo Boro
Recommended Posts