December 2, 20177 yr Osim ako Kompani ne zabode CS, asist i 2 gola, a moj D.Silva ne da 2 auto gola i dobije crveni, smesi mi se nova pobeda. Moze li neki uvid u tabelu ove druge Draft lige?
December 2, 20177 yr Možda kad daš uvid u tabelu ove drugoligaške draft lige. Koja je poenta ako ne da dokažemo da su naši veći? Skorovi mislim
December 4, 20177 yr Polako momci, ima vremena za tabele... U drugim vestima, pobedjen je drug Aver. Sledece nedelje derbi sredine tabele protiv Svaroga. Ocekuje se prava prvenstvena.
December 4, 20177 yr Author brt pa kad vas je pet u ligi. imao bi i ja 800 poena da sam mogao ceo tim da sastavim od prvotimaca top 6 ekipa... Edited December 4, 20177 yr by malkin
December 9, 20177 yr Vrsljao sam po slobodnim agentima u prvoj.prvoj ligi, nema leba da se probere nešto što valja a da nije hozelu koji eto danas proradi. Bas je slaba berba kad su vratari i napadači u pitanju
December 11, 20177 yr Ja i dalje prvi, al Gilfi me u stopu prati, a naredne nedelje igram bas protiv njega. Hoce me u ovom draftu samo tako. U ovom kolu sam imao celih 20 poena... al je cvrlle bio covek pa je uspeo da ima manje Gilfija ne treba da plasi moj tim toliko, al zato treba da ga plasi to sto me bas kenja
December 11, 20177 yr Najzad kontam šta je potrebno da se desi da pobedim u ovogodišnjem Draftu - Spursi moraju da daju 5-6 komada nekom i manje više sve to između sebe treba da podele Kane i Son. Deluje baš kao nešto što će se često dešavati do kraja sezone
December 12, 20177 yr On 12/11/2017 at 11:20 AM, adasevic said: al zato treba da ga plasi to sto me bas kenja Ne vredi, moš stotinu Klasika osvojiti kad te random neće.