John Coltrane Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Osim ako Kompani ne zabode CS, asist i 2 gola, a moj D.Silva ne da 2 auto gola i dobije crveni, smesi mi se nova pobeda. Moze li neki uvid u tabelu ove druge Draft lige?
Pokojni Ruxin Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Možda kad daš uvid u tabelu ove drugoligaške draft lige. Koja je poenta ako ne da dokažemo da su naši veći? Skorovi mislim
Daddy Cool Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ja sam trenutno drugi sa skorom 9-2-4 i 792 boda.
San Epifanio Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Polako momci, ima vremena za tabele... U drugim vestima, pobedjen je drug Aver. Sledece nedelje derbi sredine tabele protiv Svaroga. Ocekuje se prava prvenstvena.
malkin Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 (edited) brt pa kad vas je pet u ligi. imao bi i ja 800 poena da sam mogao ceo tim da sastavim od prvotimaca top 6 ekipa... Edited December 4, 2017 by malkin
Azdaja Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Vrsljao sam po slobodnim agentima u prvoj.prvoj ligi, nema leba da se probere nešto što valja a da nije hozelu koji eto danas proradi. Bas je slaba berba kad su vratari i napadači u pitanju
Svarog Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 meni neko pokupio Janga ove nedelje ispred nosa.
adasevic Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ja i dalje prvi, al Gilfi me u stopu prati, a naredne nedelje igram bas protiv njega. Hoce me u ovom draftu samo tako. U ovom kolu sam imao celih 20 poena... al je cvrlle bio covek pa je uspeo da ima manje Gilfija ne treba da plasi moj tim toliko, al zato treba da ga plasi to sto me bas kenja
Redoran Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Najzad kontam šta je potrebno da se desi da pobedim u ovogodišnjem Draftu - Spursi moraju da daju 5-6 komada nekom i manje više sve to između sebe treba da podele Kane i Son. Deluje baš kao nešto što će se često dešavati do kraja sezone
Gylfi Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 On 12/11/2017 at 11:20 AM, adasevic said: al zato treba da ga plasi to sto me bas kenja Ne vredi, moš stotinu Klasika osvojiti kad te random neće.
Recommended Posts