malkin Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 ufuf Rajan i Đuf doneli 4p za trijunf od 1p #rutinski
John Coltrane Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 84 boda i na klupi Chupo Moting sa 10 bodova (nemam pojma sto sam prednost dao Vouksu).
Svarog Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Je l ovde prijavljujemo kad trsnemo Prslina u Draftu, ili ide sve objedinjeno na Fanasy topić ?
Прслин Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Зависи. Tолаа би то ставила у Društvo/Istorija, Малкин би то могао у Lifestyle/Shopping & Udešavanje, a Моћа у Nauku i tehnologiju/Metafiziku. Ти остави овде, јер је овде и честитка и не брини за обједињавање: скупићу ја једном све те пријаве на Zid plača.
John Coltrane Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 2 hours ago, Svarog said: Je l ovde prijavljujemo kad trsnemo Prslina u Draftu, ili ide sve objedinjeno na Fanasy topić ? Doslo takvo vreme da se to vise i ne prijavljuje, postala normalna stvar.
malkin Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 kakav vrhunski brain fart: namestio(tm) tim u utorak, čak i 2 transfera napravio, i zaboravio da Ozila ubacim u tim nego ga ostavio kao 3. izmenu sreća pa Ruksija mogu da dobijem i levom rukom, vezanih očiju
San Epifanio Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Cestitke Prsline. Tacno sam znao da ce Malkin i drugari nenamerno da izjinxuju ovo u tvoju korist. Morata 1 poen protiv Svonsija , ali zati Rici sa druge strane iznedri 11pt. Valjda cu bar u jednom od preostala dva meca protiv tebe uspeti da zabelezim pobedu.
Pokojni Ruxin Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 8 hours ago, malkin said: kakav vrhunski brain fart: namestio(tm) tim u utorak, čak i 2 transfera napravio, i zaboravio da Ozila ubacim u tim nego ga ostavio kao 3. izmenu sreća pa Ruksija mogu da dobijem i levom rukom, vezanih očiju Nisam ni izvalio, mislim da nisam ni ulazio juče na draft. Ili možda jesam ali sam pomislio to je malkin, makes sense Evo sad gledam timove i zaključujem da si me dobio na to što je pickford osvojio juče više poena nego u prethodnih 7 kola zajedno, paz ti taj nivo taljenja
Прслин Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 9 hours ago, San Epifanio said: Cestitke Prsline. Tacno sam znao da ce Malkin i drugari nenamerno da izjinxuju ovo u tvoju korist. Morata 1 poen protiv Svonsija , ali zati Rici sa druge strane iznedri 11pt. Valjda cu bar u jednom od preostala dva meca protiv tebe uspeti da zabelezim pobedu. Хвала! Било је забавно, мислио сам да немам шансе, али ето... Лопта је округла, што рече Живадиновић. Надам се да ћеш изгубити и у следећа два меча и желим ти свако добро. Пуно поздрава, надам се да нећеш провалити да сам ти зажелео поразе и све најбоље теби и твојима мало ћу да ти скренем пажњу да заборавиш. Цвеће. Маце. Дуга. Хвала, све супер. Другарство и спорт. Видимо се!
Прслин Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Малкин нема појма, какав бре Моћа. Види, веверица!
Recommended Posts