malkin Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 kakav kripl fajt igramo Podsemaforski i ja... ko stigne do 20 pobedijo
John Coltrane Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Na kraju 56 osvojenih bodova i ostalo mi 10 na klupi.
Подсемафорска 20 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 kakav kripl fajt igramo Podsemaforski i ja... ko stigne do 20 pobedijo И обојица стигосмо. Добро, како се обично каже, прави шампиони побеђују и кад играју лоше. :D
Svarog Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) opet imam vise poena u Draftu nego u regularnom fantaziju. nisam siguran da l je to za radovanje il cutanje. jedino sto mogu da izvucem prilicno siguran zakljucak: sto vise cackam to vece sranje pravim, ovako u Draftu izkliktao na pocetku i sad tek ponekad nesto promenim. Edited November 6, 2017 by Svarog
San Epifanio Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Imam deveti rezultat u ligi :( , ali je Pantelija, moj cenjeni protivnik u ovom kolu, nekako uspeo da bude jedini gori :ziga: :) . Hvala mu na tome. Sad kad se ove moje zvezde i zvezdice razgoropade protiv lidera u sledecem kolu. Ima sve da prsti. Treba sad docekati dve nedelje.
San Epifanio Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Opa, imamo novog lidera. Nisam znao. Na Daddy Coola sam mislio. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Прслин Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Као запета пушка са пет-шест ћорака. Срећан сам што сам вратио Бентекеа, кога сам и драфтовао својевремено. Видим да се ни Погба више не води као повређен. Од мене за ово коло доста.
John Coltrane Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Za sad nije lose, 60 poena plus jos 2-3 igraca. Nesto se razmisljam koji je rekordan broj bodova, jel imao neko vise od 70? #pitanjezaobelige
malkin Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Za sad nije lose, 60 poena plus jos 2-3 igraca. Nesto se razmisljam koji je rekordan broj bodova, jel imao neko vise od 70? #došaodasepuvam kolko vidim kod nas imao Gylfi jednom 67
John Coltrane Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) kolko vidim kod nas imao Gylfi jednom 67 Svakako cu probiti mojih 70 i necijih 71 edit: Pardon, probicu 80 kad Louton udje mesto Rudigera. Edited November 18, 2017 by John Coltrane
San Epifanio Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Bogami Dzone u ozbiljnoj si formi. Svaki respekt za rezultat. Btw, ovi moji su se malo konsolidovali u ovom kolu, pa je to zalicilo na nesto. Pobeda protiv doskorasnjeg lidera Daddy Coola. Sledece kolo protiv uvek neugodnog Redorana.
Прслин Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Ништа необично. Сви обарају рекорде када играју против мене. Честитам.
Recommended Posts