November 5, 20177 yr kakav kripl fajt igramo Podsemaforski i ja... ko stigne do 20 pobedijo И обојица стигосмо. Добро, како се обично каже, прави шампиони побеђују и кад играју лоше. :D
November 6, 20177 yr opet imam vise poena u Draftu nego u regularnom fantaziju. nisam siguran da l je to za radovanje il cutanje. jedino sto mogu da izvucem prilicno siguran zakljucak: sto vise cackam to vece sranje pravim, ovako u Draftu izkliktao na pocetku i sad tek ponekad nesto promenim. Edited November 6, 20177 yr by Svarog
November 6, 20177 yr Imam deveti rezultat u ligi :( , ali je Pantelija, moj cenjeni protivnik u ovom kolu, nekako uspeo da bude jedini gori :ziga: :) . Hvala mu na tome. Sad kad se ove moje zvezde i zvezdice razgoropade protiv lidera u sledecem kolu. Ima sve da prsti. Treba sad docekati dve nedelje.
November 6, 20177 yr Opa, imamo novog lidera. Nisam znao. Na Daddy Coola sam mislio. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
November 17, 20177 yr Као запета пушка са пет-шест ћорака. Срећан сам што сам вратио Бентекеа, кога сам и драфтовао својевремено. Видим да се ни Погба више не води као повређен. Од мене за ово коло доста.
November 18, 20177 yr Za sad nije lose, 60 poena plus jos 2-3 igraca. Nesto se razmisljam koji je rekordan broj bodova, jel imao neko vise od 70? #pitanjezaobelige
November 18, 20177 yr Author Za sad nije lose, 60 poena plus jos 2-3 igraca. Nesto se razmisljam koji je rekordan broj bodova, jel imao neko vise od 70? #došaodasepuvam kolko vidim kod nas imao Gylfi jednom 67
November 18, 20177 yr kolko vidim kod nas imao Gylfi jednom 67 Svakako cu probiti mojih 70 i necijih 71 edit: Pardon, probicu 80 kad Louton udje mesto Rudigera. Edited November 18, 20177 yr by John Coltrane
November 18, 20177 yr Bogami Dzone u ozbiljnoj si formi. Svaki respekt za rezultat. Btw, ovi moji su se malo konsolidovali u ovom kolu, pa je to zalicilo na nesto. Pobeda protiv doskorasnjeg lidera Daddy Coola. Sledece kolo protiv uvek neugodnog Redorana.