Redoran Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 ajoj Redorane, kolko kuknjave i na kraju uzmes 69 poena... cestitam ti. ovaj put. Хвала Свароже, неверничких армија главо. Пророк јесте рекао да ће Хајрудин Кеновић, Змај од Лондре, поразити душмане у два јуриша али датум боја није био тачно наведен. Ко би помислио да ће то бити баш овог викенда
San Epifanio Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Ove nedelje buket cveca za Koltrejna. Vec me prepoznaju prodavacice u cvecari, kazu da sam im najredovnija musterija. Ne znam...Pred svako kolo kad pogledam svoj tim, pomislim to je to, sad ce poeni samo da kaplju. Tu su Morata, Lukaku, Moreno, Gylfi... Pa jos igraju kod kuce protiv Votforda, Brnlija, Svonsija... Bacim pogled na protivnikov sastav i zakljucim da su ipak vece sanse na mojoj strani. Osmeh zadovoljstva se nesvesno pojavi... Tog trenutka krecu porodjajne muke za svaki poen. Osmeh se vec pretvorio u facijalni grc... I opet odlazak u cvecaru...
malkin Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 jbt tipično moje kolo. izdominiram najbrutalnije u trenutku kad protivnik jedva sakupi dvocifren skor
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Novi trijumf protiv lidera i samo bod razlike. Azar prelomio.
Daddy Cool Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ma prelomio sam ja za tebe, glupim taktiziranjem, da ne kažem jajarenjem. Dao sam prednost Greju iz Votforda umesto Staridža, a plašio sam se i da će Man U primiti gol.
Azdaja Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Prvi Malkin isti broj poena kao i ja, jedina razlika je što sam predzadnji. Serem ti se u fortunu
malkin Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 Prvi Malkin isti broj poena kao i ja+1 sudija sviraj kraj
John Coltrane Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Vouks zabija kad mi je tek druga izmena.
John Coltrane Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Ipak i bez njega smesi mi se nova pobeda, zahvaljujuci Salahu i bratu beowlu koji je ostavio Kejna na klupi.
Recommended Posts