Jump to content
IGNORED

FPL Draft 2017/18

Recommended Posts

Posted

čekaj, jel se vejveri rešavaju 1 po 1, tj. svako dobije jednog u prvom krugu, pa onda ide drugi krug itd.? dobio čovek koji je iznad mene na tabeli Ajua a meni ga nije dalo. jedino objašnjenje mi je da je to zato što su mi dali tačno 1 vejvera u prvom krugu, tj. onu Prslinovu dugokosu cepanicu... :isuse:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

88

• Прслин

81

• Pokojni Ruxin

68

• John Coltrane

67

Posted

čekaj, jel se vejveri rešavaju 1 po 1, tj. svako dobije jednog u prvom krugu, pa onda ide drugi krug itd.? dobio čovek koji je iznad mene na tabeli Ajua a meni ga nije dalo. jedino objašnjenje mi je da je to zato što su mi dali tačno 1 vejvera u prvom krugu, tj. onu Prslinovu dugokosu cepanicu... :isuse:

Једино логично је да иде један по кругу. Зато и има да се направи листа приоритета за вејвере. Ваљда ће Ају добро да се покаже сад кад је код мене.  :D

Posted

živ bio draft. otkad ovde imam džaba transfere i priliku da jurim za dž svakog raspalog španskog napadača na slovo J, mnooogo sam iskuliraniji sa pravim timom.

Posted

Ja početkom nedelje stavio tri vejvera na listu i dobio svu trojicu.

Sreća da je Kejnara proradio danas inače bi me Jesus urnisao danas u ime cenjenog protivnika. Ali siguran sam da će me dokusuriti neki njegov skriveni adut tipa Sterling.

Posted

Пантелија ми задао неколико снажних удараца, пре свега кроз Санеа и Агуера. Није помогла ни повреда мог Мендија, али га је бар заменио Данило.

32:23 за сада, имам шансу да узвратим преко Ричија и Лаказете. Видећемо.

Занимљиво као и увек :)

Posted

53 + Belerin i Hemed, u ovoj formi bez © moze se reci odvaljivanje.

Posted

Tanko.. Sredina mi je otuzna, a takvi i rezultati

Posted

Честитке, Пантелија! Било занимљиво на крају захваљујући Лаказетеу, али јасно је било да би евентуални преокрет био право чудо. 

У тиму болница, повређени Погба, Кин, Менди, Ериксон, Бентеке, Хитон... Ко преживи, причаће.  :cry:

Posted

Druga uzastopna ubedljiva pobeda. Ukupno najveci broj bodova. Debitant u ovom formatu!

Posted

Prvi u Premeru, prvi u Draftu, samo da stignem Ronina u Klasiku i to je to  :misko:

Posted

Поштовани колега,

Седим са адвокатом и каже ми да имам основу да те тужим због довођења људи у заблуду.

Срдачно,

Прслин - последњи у Бетону, први у Драфту

Posted

Прслин - последњи у Бетону

ouuu :ohmy: pa bices ti predvodnik pppionirima u 4. diviziji dogodine 

Posted (edited)

Честитке, Пантелија! Било занимљиво на крају захваљујући Лаказетеу, али јасно је било да би евентуални преокрет био право чудо. 

У тиму болница, повређени Погба, Кин, Менди, Ериксон, Бентеке, Хитон... Ко преживи, причаће.  :cry:

Hvala Prsline dragi, Sane je neocekivano iskocio i resio dvoboj, nije Lakazet mogao sve sam.

Cekam da se VVD vrati i pokida  :cry:

Edited by pantelia
Posted

Druga uzastopna ubedljiva pobeda. Ukupno najveci broj bodova. Debitant u ovom formatu!

Svaka ti cast, ali ne moras bas toliko da forsiras. :) Uprkos tvojim i Koltrejnovim naporima, na jedvite jade dobih masinu, a imao sam sasvim fin rezultat. U sledecem kolu se od Svaroga ocekuje neko izvanredno izdanje, kako vec red nalaze.

Posted

Поштовани колега,

Седим са адвокатом и каже ми да имам основу да те тужим због довођења људи у заблуду.

Срдачно,

Прслин - последњи у Бетону, први у Драфту

Nije zabluda, ja jesam prvi u ovoj jacoj ligi. Ti kolo vodis u toj skracenoj :P

Mada, kao pravi i iskreni fantazer, moram da priznam da si i ti delom zasluzan za ovu moju rapsodiju, jer sam pre 2 sezone upao u Premer kada si ti odustao, pa sam sad za sezonu iskusniji u najjacoj ligi :)

Mada morma dapriznam da me zanima stanje u vasoj Draft ligi... evo nase tabele, pa ubaci i vasu da vidimo ko to tamo koga...

2laqzdg.jpg