San Epifanio Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Cuti, bar si jedan stub uspeo da podupres Fabijanskim, da ti se ne urusi tim, daleko bilo.
malkin Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Rutinski protiv Malkina mene ovog vikenda Rodni tuče
San Epifanio Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Cestitke Prsline. Dobio si ovo rutinski, na iskustvo. Povredio mi se samo jedan od onih koje si apostrofirao kao pretnju, tako da mogu reci da i nisam lose prosao. Sve najbolje u nastavku sezone. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Прслин Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Хвала! Имаш стварно добар тим, нисам очекивао да ћу те добити након повреде Погбе, али Фабијански је стварно чудо направио. Играћемо још, биће прилике да ми узвратиш. Све најбоље и теби - до следеће наше текме ;)
Прслин Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Желео бих само да скренем пажњу свима заинтересованим да је од тренутка када сам прихватио честитку прошло неких пет минута у којима је цењени Сан Епи скупио 10 бодова на гол, асистенцију и три бода Лукакуа, плус 5 бодова на гол Марсијала. Џинкс никада не спава, браћо.
John Coltrane Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Pao je i Svarog, drugi trijumf za redom, nebo je granica.
San Epifanio Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Желео бих само да скренем пажњу свима заинтересованим да је од тренутка када сам прихватио честитку прошло неких пет минута у којима је цењени Сан Епи скупио 10 бодова на гол, асистенцију и три бода Лукакуа, плус 5 бодова на гол Марсијала. Џинкс никада не спава, браћо. i tako si pobedio sa samo nekih 25 razlike umesto vec upisanih 40
Прслин Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Да сам прихватио честитку 10 минута пре краја уместо 5 минута пре краја, тим темпом би ме престигао.
Redoran Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Lagano isprašen od robota. Uteha je da će isti uzeti ligu tako da ne moram (još uvek) da se povlačim iz ove profesije.
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Čestitam malkine, mada i nije neki fazon sad kad me nabijaju sa 50 razlike i ovi što ne znaju kad je dedlajn
Прслин Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Uteha je da će isti uzeti ligu A, ти си из 1А лиге.
adasevic Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) Čestitam malkine, mada i nije neki fazon sad kad me nabijaju sa 50 razlike i ovi što ne znaju kad je dedlajn Nije sramota izgubitti od lidera i Premera i Drafta ;) Doduse u Draftu bi proslo kolo, sad si izgubio od malkina... nije valjda da ni on nije znao kad je dedlajn? :) Edited September 17, 2017 by adasevic
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Ma ja to samo umanjujem malkinov ogroman podvig dobijanja mene Ništa lično, svaka tebi čast na sezoni. Nisam želeo aludirati da je pobeda od 50 razlike nezaslužena
Прслин Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Па ја следеће коло налећем Пантелији чији Агуеро удара на Кристал палас.
Recommended Posts