September 16, 20177 yr Cuti, bar si jedan stub uspeo da podupres Fabijanskim, da ti se ne urusi tim, daleko bilo.
September 17, 20177 yr Cestitke Prsline. Dobio si ovo rutinski, na iskustvo. Povredio mi se samo jedan od onih koje si apostrofirao kao pretnju, tako da mogu reci da i nisam lose prosao. Sve najbolje u nastavku sezone. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
September 17, 20177 yr Хвала! Имаш стварно добар тим, нисам очекивао да ћу те добити након повреде Погбе, али Фабијански је стварно чудо направио. Играћемо још, биће прилике да ми узвратиш. Све најбоље и теби - до следеће наше текме ;)
September 17, 20177 yr Желео бих само да скренем пажњу свима заинтересованим да је од тренутка када сам прихватио честитку прошло неких пет минута у којима је цењени Сан Епи скупио 10 бодова на гол, асистенцију и три бода Лукакуа, плус 5 бодова на гол Марсијала. Џинкс никада не спава, браћо.
September 17, 20177 yr Желео бих само да скренем пажњу свима заинтересованим да је од тренутка када сам прихватио честитку прошло неких пет минута у којима је цењени Сан Епи скупио 10 бодова на гол, асистенцију и три бода Лукакуа, плус 5 бодова на гол Марсијала. Џинкс никада не спава, браћо. i tako si pobedio sa samo nekih 25 razlike umesto vec upisanih 40
September 17, 20177 yr Да сам прихватио честитку 10 минута пре краја уместо 5 минута пре краја, тим темпом би ме престигао.
September 17, 20177 yr Lagano isprašen od robota. Uteha je da će isti uzeti ligu tako da ne moram (još uvek) da se povlačim iz ove profesije.
September 17, 20177 yr Čestitam malkine, mada i nije neki fazon sad kad me nabijaju sa 50 razlike i ovi što ne znaju kad je dedlajn
September 17, 20177 yr Čestitam malkine, mada i nije neki fazon sad kad me nabijaju sa 50 razlike i ovi što ne znaju kad je dedlajn Nije sramota izgubitti od lidera i Premera i Drafta ;) Doduse u Draftu bi proslo kolo, sad si izgubio od malkina... nije valjda da ni on nije znao kad je dedlajn? :) Edited September 17, 20177 yr by adasevic
September 17, 20177 yr Ma ja to samo umanjujem malkinov ogroman podvig dobijanja mene Ništa lično, svaka tebi čast na sezoni. Nisam želeo aludirati da je pobeda od 50 razlike nezaslužena