San Epifanio Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Nije morao bas Voker da doda loptu Saneu. Dobi covek asistenciju, a nije ni pomislio da napravi sansu. Krecem u mec sa 9 poena minusa.
John Coltrane Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 @Malkin Umal' te ne pitah otkud tebi Tadic? Sent from my iPhone using Tapatalk
malkin Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 imam to jedno neko poverenje u trolololčine sotonske, i to u oba tima
San Epifanio Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) Uh kakva dva losa gola padose redom e: Morata :ziga: Edited September 9, 2017 by San Epifanio
San Epifanio Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Cestitke Redorane, zasluzena pobeda. Ovo kolo je bas bilo lose za mene. Valjda ce u sledecem to vec liciti na nesto.
Redoran Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Ja se ladno na Beton topiku ložim kako sam skalpirao aktuelnog šampiona Dobro je bilo, Kejnara najzad proradio ali mislim da sam zabo neke totalno neponovljive poene u veznom redu. To mi Allah dž.š. malo vraća za činjenicu da nema ligaškog kola u koje nisam ušao sa manje od 3 povređena igrača.
malkin Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 da, fala, ma vidim da su mi šanse samo teorecke. neću pratiti ovo kolo jer sam već izgubio u pppremer rendomu, tako da srećno i tebi.
Прслин Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Солидних 41 бод, сутра играју Кејхил, Мкхи и Лаказет. Штета што баш ове недеље играм пром Сан Епија, чији је тим јак као земља - ту су Лукаку, Мората, Алонсо, Колашинац, Сигурдсон...
San Epifanio Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Cestitke Prsline. Od tebe covek treba da uci kako se ponasa veliki sampion. Nema opustanja ni na 30 razlike, vec gazi do kraja. To je to postovanje prema protivniku, publici...
Прслин Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Какво гажење? Па теби су играла три играча, а мени осам - нормално да водим. Више пута до сада се показало да је једини могући начин рачунања ко има предност (у ситуацијама када су неком прошли скоро сви, а неком скоро нико) бројење играча који су оманули. Мени су оманули Ериксен, Моооој, Бентеке и Ихеаначо. Теби су оманули Антонио, Дини и Фер. Дакле, очигледно је да ти имаш предност.
San Epifanio Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Ma Prsline, ne sekiram se ja za ovo kolo. Svestan sam ja gde se ko nalazi na tabeli. Nego mi je neka zebnja oko srca kad si pobrojao ove moje igrace... Brinem se za njihovo zdravlje. Da li ce biti u stanju da se stave na raspolaganje za sledece meceve, kad mozda i budem imao neke sanse da pobedim?
Прслин Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Јао, немој мене да питаш за здравље играча. Два стуба мог тима, Хитон и Погба, леже срушени у прашини.
Recommended Posts