kud u maglu Simoviću Posted September 2 Posted September 2 17 minutes ago, Mil@n said: Lutrija u kom smislu? Baš sam krenuo da pravim nalog. Tamo je oko 4k dinara. Kombiji po 70. Oni su bolesni jbt. pa zato što je u pitanju dalja relacija a ne ns bg kojih ima xy dnevno i možda ih ne bude u terminu koji tebi odgovara
Mil@n Posted September 2 Posted September 2 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: pa zato što je u pitanju dalja relacija a ne ns bg kojih ima xy dnevno i možda ih ne bude u terminu koji tebi odgovara Ima jedan lik, poslao sam mu poruku, videćemo. 2
Milosh76 Posted September 2 Posted September 2 (edited) 19 minutes ago, Mil@n said: Dan koji meni treba, sada u petak, sve preko 6200 samo jedan kasni polazak tipa 4300. Moram da sam tamo do 15. Eto u petak u 00:45 si u Ljubljani... imas 14h da kuliras u tom vrlo dinamicnom gradu Uplatis hostel za 20e... i eto... Edited September 2 by Milosh76
Mil@n Posted September 11 Posted September 11 Na kraju 35e blabla car, korektan lik i ekipa u kolima. Krenuo dan ranije da imam popodne i prepodne u LJubljani dok me ne pokupe, manje više sam sve obišao, svedeni utisci bi bili... 1. Jako lep, uređen i prijatan grad 2. Jako skup grad 3. Sva tri Slovenca što sam video su u dobrom stanju i dobro uhranjeni. Šalu na stranu, msm da je 90% turista na ulicama. Sve u svemu, lepo mi bilo.
Recommended Posts