teacher Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 kad si već u ljutomeru, onda moravske toplice, terme 3000.
čekmeže Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Tako ce i biti na kraju ali sam opet bliži odluci da idem na Šid jer ne može tamo da bude veća gužva nikako. Šid je jedna traka u kukuruzima ali bi opet trebalo da je bolje od Batrovaca...isključiš se u Adaševcima, pa kroz Šid, u Hrvatskoj se uključiš ponovo na auto put u Lipovcu.
Moća Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 Dajte preporuke za Trst, sta videti, gde jesti, soping itd.
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 I ne planiraj bilo kakav nocni provod u Sloveniji :) Sta ti ima protiv nocnog života. Tebe je Mauci vodio na narodnjake zato si se loše proveo. Cekaj da te ja odvedem na jedno mesto. Onoliko lepih žena neces videti ni u Holiwodu
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 kad si već u ljutomeru, onda moravske toplice, terme 3000. Laško je zakon.
ajgor Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Pogledaj i stranicu na FB uzivo sa srpskih puteva. Izbacuju cesto stanje sa lica mesta. Njihov auto-moto savez HAK ima vrlo ažurne podatke o gužvama, kao i fidove kamera sa auto-puteva: video linkovi sa auto-puta BG-ZG čekanje na granicama
ToniAdams Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Sta ti ima protiv nocnog života. Tebe je Mauci vodio na narodnjake zato si se loše proveo. Cekaj da te ja odvedem na jedno mesto. Onoliko lepih žena neces videti ni u Holiwodu neka bosanska diskoteka?
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 neka bosanska diskoteka? Pogresno sam protumacio timijev post. A lepe žene po bosanskim diskotekama neces videti. Reč je o ASU
Cash Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 nem pojma, ne idem po diskoima Trebo je Moća da vidi i Fužine. ????
Cash Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Dalje, terme kojekakve. Catez je najpoznatiji kod nas, ima aqua park, ima brdo porodica s klincima, nije wow, al je ok. U tom kraju ka Cro jos Smarjeske i Dolenjske toplice iz prve i Olimje iz druge ruke. Vidim bio si u Dolenjskim toplicama pa reci malo kako je tamo. Ako je bezveze da ne idem :)
ajgor Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Vratih se sinoć iz ekspresne posete Ljubljani, rado bih sa vama podelio hejt za slovenačku rendgensku kontrolu prtljaga iz autobusa na Obrežju. Ni Hrvati na Bajakovu se ne ubijaju od brzine obrade buseva, sa tri busa ispred proveli smo dva sata čekajući, vreme dolaska na HR granicu je oko 2215. Povratak juče je bio pesma, maltene su nas najurili da što pre odemo u Srbiju :)
jezovuk Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Vidim bio si u Dolenjskim toplicama pa reci malo kako je tamo. Ako je bezveze da ne idem :) Davno bese (7+ god) a i gospodja tvrdi da smo bili samo u Smarjeskim, ne i u Dolenjskim. Secam se da kad sam gledao sta sve ima nije bilo nekih tobogana itd. Sorry, nisam bas od pomoci :(
Recommended Posts