November 21, 20177 yr Liverpool moze ispasti samo ako Spartak nekako dobije na Enfildroudu, a Sevilla dobije kod Maribora. Realnije je da ce Klopara na herojski put do polufinala krenuti sa prvog mjesta u grupi.
November 21, 20177 yr Ja sam mislio da je njjima Napoli bitan Posle 30 god imaju dobru ekipu i puštaju je da igra na praznom stadionu. Slepci, bez sportske kulture
November 21, 20177 yr A što u Napoliju publika ne dolazi na ligu šampiona? Kao, zasitili se?Cijene ulaznica 40+ eura
November 21, 20177 yr Ja sam mislio da je njjima Napoli bitan Posle 30 god imaju dobru ekipu i puštaju je da igra na praznom stadionu. Slepci, bez sportske kulture Nije to Engleska, kultura navijanja nije uopste ista. U Italiji pun stadion nije default ni kad si najbolji na svetu. Plus ovo sto kaze Gervasius. Edited November 21, 20177 yr by Meazza
November 21, 20177 yr I bitno im je da Napoli konacno osvoji skudeto, sve ostalo je van fokusa. Kapiram da im je 1 Sahtjor ove godine savrseno nebitan. Ligu Sampiona sigurno nece osvojiti.
November 21, 20177 yr Nije to Engleska, kultura navijanja nije uopste ista. U Italiji pun stadion nije default ni kad si najbolji na svetu. Plus ovo sto kaze Gervasius. Znači strastvenih praaaavih žabarskih navijača redovno bude 4x manje od nas plastikanera u najnebitnijoj tekmi godine? Jaka 1 kultura
November 21, 20177 yr Znači strastvenih praaaavih žabarskih navijača redovno bude 4x manje od nas plastikanera u najnebitnijoj tekmi godine? Upravo tako. Dupke pun stadion u Italiji ima tezinu i nije svakodnevni prizor.
November 21, 20177 yr Ovo je do cijena ulaznica, nije zvaničan protest ali već jedno vrijeme navijači izražavaju nezadovoljstvo cijenama. U utakmici koja vjerovatno ne znači mnogo stavili su cijene ulaznica duplo više nego na utakmicama u prvenstvu...
November 22, 20177 yr Ni protiv Sitija nije bio pun stadio. Jebes njih, gori su od Djokovica Sent from my iPhone using Tapatalk