ArleKino Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Liverpool moze ispasti samo ako Spartak nekako dobije na Enfildroudu, a Sevilla dobije kod Maribora. Realnije je da ce Klopara na herojski put do polufinala krenuti sa prvog mjesta u grupi.
levi Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 A što u Napoliju publika ne dolazi na ligu šampiona? Kao, zasitili se?
levi Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Ja sam mislio da je njjima Napoli bitan Posle 30 god imaju dobru ekipu i puštaju je da igra na praznom stadionu. Slepci, bez sportske kulture
gervasius twinkleminkleson Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 A što u Napoliju publika ne dolazi na ligu šampiona? Kao, zasitili se?Cijene ulaznica 40+ eura
Meazza Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 (edited) Ja sam mislio da je njjima Napoli bitan Posle 30 god imaju dobru ekipu i puštaju je da igra na praznom stadionu. Slepci, bez sportske kulture Nije to Engleska, kultura navijanja nije uopste ista. U Italiji pun stadion nije default ni kad si najbolji na svetu. Plus ovo sto kaze Gervasius. Edited November 21, 2017 by Meazza
Meazza Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 I bitno im je da Napoli konacno osvoji skudeto, sve ostalo je van fokusa. Kapiram da im je 1 Sahtjor ove godine savrseno nebitan. Ligu Sampiona sigurno nece osvojiti.
Pokojni Ruxin Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Nije to Engleska, kultura navijanja nije uopste ista. U Italiji pun stadion nije default ni kad si najbolji na svetu. Plus ovo sto kaze Gervasius. Znači strastvenih praaaavih žabarskih navijača redovno bude 4x manje od nas plastikanera u najnebitnijoj tekmi godine? Jaka 1 kultura
Meazza Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Znači strastvenih praaaavih žabarskih navijača redovno bude 4x manje od nas plastikanera u najnebitnijoj tekmi godine? Upravo tako. Dupke pun stadion u Italiji ima tezinu i nije svakodnevni prizor.
gervasius twinkleminkleson Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Ovo je do cijena ulaznica, nije zvaničan protest ali već jedno vrijeme navijači izražavaju nezadovoljstvo cijenama. U utakmici koja vjerovatno ne znači mnogo stavili su cijene ulaznica duplo više nego na utakmicama u prvenstvu...
theanswer Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 prvi put sam video da neko dovodi u pitanje fanatizam napolijevih navijača
John Coltrane Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Ni protiv Sitija nije bio pun stadio. Jebes njih, gori su od Djokovica Sent from my iPhone using Tapatalk
Meazza Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Veoma fanaticni. Ali jos vise ogavni. Zasto su ogavni?
Recommended Posts