Weenie Pooh Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Prilično jadnjikav osećaj i u ovoj utakmici, a evo ih slepci slave poraz od dva gola kao da će pehar da dobiju za to.Jebem ti Romu i Lovra. Sve bi bilo mnogo jasnije da nisu sami sebi davali golove, i zamalo snatch defeat from the jaws of victory.
bradilko Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 sudija dno dna. odakle vade ove nesrećnike.bolje bi sudio neki englez.
valter Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 (edited) Gledam sta oci coravci u crnom rade,ne mogu da lazem da mi nije drago sto smo u finalu,a o samo razmisljam kako ce ''sudije'' da pomazu frankovu ekipu kao nas veceras. Edited May 2, 2018 by valter
Meazza Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Just now, bradilko said: bolje bi sudio neki englez. Dobro, ne preterujmo sad...
Pokojni Ruxin Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 (edited) Ako je i vas sramota da gledate finale ostavite poruku "pep " na https://parapsihopatologija.com/forums/topic/20511-liga-šampiona-201718/ Edited May 2, 2018 by Ruxin
ToniAdams Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 1 minute ago, Filozof manijak said: Svim srcem protiv ogavnog Uefapoola u finalu. do pre par sati sam bih da samo ako poludim mogu na ovo da plus jedanem, ali sada se potpuno slazem
Meazza Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 (edited) 2 minutes ago, valter said: Gledam sta oci coravci u crnom rade,ne mogu da lazem da mi nije drago sto smo u finalu,a o samo razmisljam kako ce ''sudije'' da pomazu frankovu ekipu kao nas veceras. Osim sto se to (jos uvek) nije dogodilo, i moguce da nece, a ovo veceras jeste... Edited May 2, 2018 by Meazza
Jeremija Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 3 minutes ago, Filozof manijak said: Svim srcem protiv ogavnog Uefapoola u finalu. +milion Nadam se da će da postave ono djubre Čakira da sudi finale...
MancMellow Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 5 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Po svemu sudeci Mazic sudi finale Ok, onda sanse Liverpoola znacajno opadaju
valter Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 2 minutes ago, Meazza said: Osim sto se to (jos uvek) nije dogodilo, i moguce da nece, a ovo veceras jeste... Bilo bi najbolje da sudije sviraju posteno,pa ko bude bolji dobije usati pehar.
John Coltrane Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Bar ce 2 dobre stvari izroditi ovaj mec - Bazendzije gube pravo da nam™ kazu "cuj navijaci Mancestera se zale na sudjenje" i to sto ce i ovo malo zaludjenika shvatiti da je Klop trener koji od taktike zna samo da trci i sutira. Dojma sam da bi i na 5:0 bila prisutna panika u Klopovoj ekipi.
Recommended Posts