Weenie Pooh Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 bajern od sinoć bi lagano uterao 5-6 komada ovom liverpulu.Šta si ti gledao sinoć, ja ne znam. Onaj Bajern bez sredine terena bi prošao kao Roma na Anfieldu, ako ne i gore.Evo, izgubiće prvu večeras. Više nego zasluženo.
Jozef K. Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Sve vreme imam utisak da je Liverpul čekao da se raspadne.
John Coltrane Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Ima sasvim dovoljno vremena. Sent from my iPhone using Tapatalk
Meazza Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Znaci Roma ostecena za minimum 2 gola u dvomecu, i upravo ta dva gola fale... Lepo.
bradilko Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Šta si ti gledao sinoć, ja ne znam. Onaj Bajern bez sredine terena bi prošao kao Roma na Anfieldu, ako ne i gore. Evo, izgubiće prvu večeras. Više nego zasluženo. sinoć gledao finale pre finala i real koga je bog pogledao da prođe dalje..
John Coltrane Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Pa samo na izmene je otislo 2,5 minuta. Pu mamu vam jebem.Sent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 9 minutes ago, Weenie Pooh said: Gura se svaki tim koji povede sa tri-četiri gola razlike, sudije ne vole da učestvuju u velikim preokretima na ovom nivou. Zato je potrebno da se svašta poklopi da bi se prednost stigla, retko možeš da se osloniš na sudiju. LFC danas zaslužio da izgubi, nijednog raspoloženog igrača nemaju. S tim što tri razlike ne bi bilo ni da se sudi normalno. pa gurao se liverpool i kod egala protiv cityija... eto sad penal cisto da ne bude na kraju sve toliko evidentno.
radisa Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 O jebo te, od svega što je mogao da svira, svirao je najmanje penal...
Recommended Posts