Mark Rothko Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 (edited) U poslednjih desetak godina u evropskim nokaut takmičenjima 21 : 4 za Primeru... ... od sutra 22 : 4 Edited March 13, 2018 by Mark Rothko
Facundo Orellana Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 (edited) Tri remija od četiri meča. Podatak koji baš ide u korist obožavatelja PL. Edited March 13, 2018 by Facundo Orellana
Pokojni Ruxin Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 To je uglavom prepepovska era, sve manje relevantna za moderan nba. A i oni odmaraju zimi zato što su mekani, a mi igramo još više u inat i zbog tradicije tvrdoće.
Lancia Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) 1 hour ago, radnik said: Aloooo, pa bili su u istoj grupi. 2-2, 3-3 pojedeni i rastavljeni na proste cinioce, obe puta. Dajte Sevilju. i jedna uteha od trenera, nista se posebno nije desilo ili moja slavna proslost: "I've sat in this chair twice before, with Porto - Man Utd out, with Real Madrid - Man Utd out, so this is nothing new for this football club." Ako, nek ih kara kad su glupi, ja da sam vlasnik Junajteda, leteo bi odmah posle konferencije za stampu. edit: u PSG Edited March 14, 2018 by Majo
Sleepy Floyd Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 8 hours ago, Meazza said: Prso. Jbg. Prsli su mu samo rezultati. Sto se njega tice, stanje redovno.
MiddleClass Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 9 hours ago, ArleKino said: Ne, ja odbijam vjerovati da je on ovo stvarno rekao. Sto? Preuzeo je odgovornost i rekao da je tri puta izbacio Junajted. Ali ne vidite vi to od hejtovanja.
MiddleClass Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) 9 hours ago, ArleKino said: Edited March 14, 2018 by MiddleClass Dupli
W.F.C. Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Vidim niko opet ne racuna ozbiljno na Juventus koji bi mogao do novog poraza u finalu.
goofs Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Ja bih vec danas mogao da stavim pare na taj ishod, na italijanske guzove i palamudjenje, preko neke Sevilje, do finala i tamo slavni raspad sistema.
Lancia Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Just now, goofs said: Ja bih vec danas mogao da stavim pare na taj ishod, na italijanske guzove i palamudjenje, preko neke Sevilje, do finala i tamo slavni raspad sistema. Sto bih voleo da neka Sevilja osvoji LS btw, ne verujem da ce iko biti srecan da izvuce Sevilju, em su specijalisti za kup takmicenja, em je neuspeh da bas ispadnes od njih.
crtamOrasi Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Što Juventus mora preko Seville ili Rome do završnice, ne vidim da je iko toliko bolji da bi bio apsolutni favorit protiv njih.
goofs Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Pa ne bih rekao da ima apsolutnih favorita, ali bih rekao da su Siti, Real i Bajern definitivno bolji, mozda i Barsa ako prodje veceras. Meni je i Totenhem bio bolji u dvomecu ali su ispali na...iskustvo/gluposti/pritisak/nemam pojma ni sam kako. Btw, nemam nista protiv Sevilje, neka osvoje slobodno, ali mi se cine kao najslabija ekipa u 1/4f, uz to ih vodi i Montela koji nema neko iskustvo u LS.
Recommended Posts