John Coltrane Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Fudbal je ubijen.Na poluvremenu sam otisao pod tus sa zeljom da kada se vratim bude bar 1 gol, pa makar i u nasoj mrezi.Kako stvari stoje za prvi produzetak idem na brijanje, a za drugi da isecem nokte. Penale cu gledati na netu oko pola 4 kad me probudi Mihailo ili nocna tura pišanja. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lancia Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Just now, John Coltrane said: Fudbal je ubijen. Na poluvremenu sam otisao pod tus sa zeljom da kada se vratim bude bar 1 gol, pa makar i u nasoj mrezi. Kako stvari stoje za prvi produzetak idem na brijanje, a za drugi da isecem nokte. Penale cu gledati na netu oko pola 4 kad me probudi Mihailo ili nocna tura pišanja. Sent from my iPhone using Tapatalk Taman za tvoj nick, dobro jutro, dzezeri.
borris_ Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 46 minutes ago, borris_ said: Nije mi zasto ovaj trener zapostavlja Ben Yeddera. Dao 8 golova u LS i opet zamjena ovoj prevari naprijed.
Plavimost Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Karaj Murinja ass2mouthSent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Sad kad ga vise ne moraju slusati, igraci sami mogu ovo okrenuti.
Recommended Posts