crtamOrasi Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Kakav čouk, potrebno je bilo da muva zamahne krilima i sruši rube, nije mi jasno kako su preživeli ovo.
Giggsy Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Samoubistvo Spursa. Ubili su ih u prvih 60 minuta i onda se raspali na delice. Kad su ovi istumbali malo formaciju, kao da su uveli jos dvojicu igraca
Pokojni Ruxin Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 3 minutes ago, renne said: izgubi pepara Neko mora dodgovara za ovo!!
Mercuzzio Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Juve odradio Tottenham na foru. Nije da Pochettino nije zaslužio. Ovo mu je direktna kazna za to što Alija ne šalje na klupu od početka utakmice. Sa Sonom i mrtvim Lamelom na krilima do 60 minuta bilo bi makar 3:0. Ovako su napadi isključivo išli po levoj strani.
Weenie Pooh Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Just now, 189- said: liverpool-juve calling it now +1 Engleski fudbal u krizi, dva poraza i jedan 0-0 rezultat.
crtamOrasi Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 1 minute ago, MiddleClass said: Drago mi je da se opet pokazalo da je Kejn prevara od napadaca! Jbg, nisam očekivao da će uvodjenjem dva beka da dobije nešto napadački, posebno ne da će da preokrene, iako je bilo očigledno da su im bokovi mrtvi i da im treba bilo šta. I to Licht i Asamoah, jbt. Nego, ne mogu da ne primetim hrabro kvotovanje tek kad se završila tekma
gone fishing Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 drago mi je zbog bufona nije zaslužio da se oprosti protivu londonskih dunstera, već da ga izbaci real, barsa ili bajern...
John Coltrane Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Koliko god je odvratno sto je Juve prosao, bar ce malo splasnuti hajp oko Poketina kao vrsnog strucnjaka.
MiddleClass Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Kejn i Poketino u penziju. Ili Hull kako se to vec kaze na engleskom.
harper lee Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Kakva seoska naiva je ovaj Totenhem. Dva puta na obe utakmice ih Juventus hvata na najstariju od svih italijanskih fora, puste ih da se izduvaju i onda ih uhvate na spavanju kad crknu.
Recommended Posts