Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted

Kakav čouk, potrebno je bilo da muva zamahne krilima i sruši rube, nije mi jasno kako su preživeli ovo.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Samoubistvo Spursa. Ubili su ih u prvih 60 minuta i onda se raspali na delice.

Kad su ovi istumbali malo formaciju, kao da su uveli jos dvojicu igraca

Posted
3 minutes ago, renne said:

izgubi pepara

Neko mora dodgovara za ovo!!

Posted

Juve odradio Tottenham na foru. Nije da Pochettino nije zaslužio. Ovo mu je direktna kazna za to što Alija ne šalje na klupu od početka utakmice. Sa Sonom i mrtvim Lamelom na krilima do 60 minuta bilo bi makar 3:0. Ovako su napadi isključivo išli po levoj strani.

Posted
Just now, 189- said:

liverpool-juve calling it now

+1

Engleski fudbal u krizi, dva poraza i jedan 0-0 rezultat.

Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

:lolol:

Drago mi je da se opet pokazalo da je Kejn prevara od napadaca!

Jbg, nisam očekivao da će uvodjenjem dva beka da dobije nešto napadački, posebno ne da će da preokrene, iako je bilo očigledno da su im bokovi mrtvi i da im treba bilo šta. I to Licht i Asamoah, jbt.

Nego, ne mogu da ne primetim hrabro kvotovanje tek kad se završila tekma :fantom:

Posted

drago mi je zbog bufona nije zaslužio da se oprosti protivu londonskih dunstera, već da ga izbaci real, barsa ili bajern...

Posted

Koliko god je odvratno sto je Juve prosao, bar ce malo splasnuti hajp oko Poketina kao vrsnog strucnjaka.

Posted

Kejn i Poketino u penziju. Ili Hull kako se to vec kaze na engleskom. :fantom:

Posted

Kakva seoska naiva je ovaj Totenhem. Dva puta na obe utakmice ih Juventus hvata na najstariju od svih italijanskih fora, puste ih da se izduvaju i onda ih uhvate na spavanju kad crknu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...