Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 2017/18

renne

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Ruxin said:

Možda ipak da prvo probaju sa nekim trenerom koji nije prevara. Mada znajući njih sledeći je murinjo, tako da...

Probali su već i sa Ancelottijem, teško da će im Mou biti gori.

Wenger nikad nije izgubio od Reala pa eto, taman da vidimo tog Mbappea kako igra pravi fudbal kad Profa prihvati poziv svog druga.

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Meazza

391

• MiddleClass

344

• Weenie Pooh

337

• Pokojni Ruxin

290

Posted

Ja sam mislio razbice ih PSG. Totalni promasaj.

Posted

Anćeloti, murinjo i profa su prilično isti đavo. Vidiš jednog bivšeg trenera video si ih sve. :sleep:

Posted

Ako je za utehu bara su glat izgubili u oba meca, pa nemaju za cim da zale. Kad se setim onih ispadanja na gol u gostima od Barse i Chelskija bude mi ih zao. Steta za Pariz da nema prvaka Evrope, lepa varos.

Posted
3 minutes ago, Ruxin said:

Anćeloti, murinjo i profa su prilično isti đavo. Vidiš jednog bivšeg trenera video si ih sve. :sleep:

jedino pep valja na svetu celome

Posted
2 minutes ago, John Coltrane said:

Ako je za utehu bara su glat izgubili u oba meca, pa nemaju za cim da zale. Kad se setim onih ispadanja na gol u gostima od Barse i Chelskija bude mi ih zao. Steta za Pariz da nema prvaka Evrope, lepa varos.

Nije sve u fudbalu.

Posted
1 minute ago, Ruxin said:

A brendan? :mad:

dok ne bude trenirao siti nula bodova

Posted

Brate brendan bi bio car da preuzme i hordu zla, ali džabe kad nema vaša uprava takav fudbalski insight.

Posted
15 minutes ago, Ruxin said:

Profa ima tu 1 filozofiju koju bi bilo lijepo vidjeti uparenu sa neograničenim budžetom. To kod nas nema niti će kad imati pa može otići u Pariz po posljednju isplatu™. Da i mučeni borris vidi PSG sa prepoznatljivom igrom za svog života.

Posted

Nda, pošto sve u fudbalu zavisi od trenerske filozofije :dry: Živ nisam dok ne vidim Wengera kako svojim (deceniju mrtvim) autoritetom rešava probleme između PSG zvezdica, tipa kako se ne potući oko izvođenja penala pri rezultatu 7-0.

Posted

Kristina je najbolji igrac danasnjice. Kavani i njuh za gol... da ga hoce Murinjo uzeti na ljeto dominirao bi narednu deceniju. Lukaku moze u Totenhem da mijenja Kejna...

Posted

Izgleda da se neki još nisu adaptirali da živimo u novoj fudbalskoj eri, our lord and saviour je sa sitijem i definitivno potvrdio da je borba za fudbalsku prevlast gotova. Totalni fudbal je pobedio, ili kopiraš pepa ili sutiraš flašice od besa.  :sleep:

Posted

PSZ ce uzeti usatog kad ih Murinjo preuzme za 5 godina. Do tad tankovanje, skupljanje milijardi i dranje Amijena i Valensijena... :fantom:

Posted

Misliš da će mu hiljadugodišnji rajh u Mančesteru potrajati (samo) pet godina? :unsure: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...