Weenie Pooh Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Just now, porucnik vasic said: Вини боље Кардиф да гледаш. Moguće, ali ne znam gde se traže Championship linkovi. Evo prvi shot on target, Karius izbacio u korner. I publika se polako budi.
radnik Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 6 minutes ago, porucnik vasic said: Радниче, како наша мука? Ne gledam, prva posle WBA (0-0) u prvenstvu koju ne gledam. Izgleda otaljavanje 0 suteva u gol u prvom.
John Coltrane Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 1 minute ago, porucnik vasic said: Колико милијарди треба да се уложи у мали тим да би се надметао на нивоу. Recice ti Ruxin za par sezona. Kao sto rekoh posle zreba, ko je kleo PSG nije dangubio.
Lancia Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 2 minutes ago, porucnik vasic said: Колико милијарди треба да се уложи у мали тим да би се надметао на нивоу. Zna Ruxin
Pokojni Ruxin Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Pa zna sam poručnik, on je palio kalkulator i računao transfermarkt. Ja sam cifru iskreno zaboravio, ali koliko god da je za onakav fudbal - malo je! Takođe siti možda jeste tek skoro ušao u junajtedovske pare, ali nemojte da se brukate da je ikad bio mali klub
kipo Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 2 minutes ago, Ruxin said: Takođe siti možda jeste tek skoro ušao u junajtedovske pare, ali nemojte da se brukate da je ikad bio mali klub Mali ali bučan, mora im se priznati..
borris_ Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 (edited) Marco je konj a sudija spanac. Ne daje se drugi zuti za ovo, narocito poslije faula. Edited March 6, 2018 by borris_
renne Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Pa zna sam poručnik, on je palio kalkulator i računao transfermarkt. Ja sam cifru iskreno zaboravio, ali koliko god da je za onakav fudbal - malo je! Takođe siti možda jeste tek skoro ušao u junajtedovske pare, ali nemojte da se brukate da je ikad bio mali klub Jako mali, jako mali
Recommended Posts