Cash Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Wenie jel se plasis Hofemhajma. Kakve su reakcije na zreb?
Weenie Pooh Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Plašio bih se da im znam više od nula igrača. Dobro, recimo da znam Kramarića i pozajmljenog Gnabrija. Čujem da je Flop sa Dortmundom imao 50-50 učinak protiv njih? Ako ne može da prođe kvalifikacije za CL, bolje neka pakuje kofere.
crtamOrasi Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Napoli ce pojesti Nicu, ne zamajavajte se, middle zna. Jedini ishod od kog bi mi zaigrao brk je ispadanje Liverpoola, ostalo je cista smaracina.
W.F.C. Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Taman sam se ponadao da bude Napoli - Liverpul na ovom turniru u Minhenu, ovako mora da sacekamo prolece i neko cetvrtfinale LS...
gervasius twinkleminkleson Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Proljece 2035? +1 Engleski klub u cetvrtfinalu CL
Zico Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 I to Liverpul ahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah
MiddleClass Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Mene vise brine Liverpul u Eng. Ajde u LS zna da iznenadi, ali u domacoj ligi muk... prije ce Srbija uci u EU do 2035 no Liverpul osvojiti Premier.
pojmaš Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Po kom je kriterijumu mučena Barsa zapala u isti šešir u kom je i šestoplasirani tim engleskog prvenstva? Prije dvije ili tri godine je uvedeno pravilo da su u prvom šeširu isključivo šampioni liga pa je zbog toga Barsa u drugom. Time postižu da u grupi budu bar dva baš jaka tima i tako garantuju makar jedan ili dva dvomeča™ zbog kojih treba ispratiti inače prilično smornu grupnu fazu.
John Coltrane Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Live prolazi golom u gostima bivseg igraca Hoffea. Klop u ekstazi pase kaznu od 2 meca.
Weenie Pooh Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Prije dvije ili tri godine je uvedeno pravilo da su u prvom šeširu isključivo šampioni liga pa je zbog toga Barsa u drugom. Time postižu da u grupi budu bar dva baš jaka tima i tako garantuju makar jedan ili dva dvomeča™ zbog kojih treba ispratiti inače prilično smornu grupnu fazu. Hvala. Ne znam da li se tako baš "garantuju" ti seksi dueli, gigante iz drugog šešira mogu komotno da izvuku Spartak, Šahtjor, Benfika ili očerupani Monako.
renne Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Povede karabatak, mada je Kopehagen imao inicijativu
Recommended Posts