keitel Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 objasnio je covek na konfi, on uopste nije problem, igraci numeju jer nisu obuceni a zagorac satro oce da igra a trazi novce. Lik je košarkaški ekvivalent 1 Milana Živadinovića. Čak i u ovakvom mulju od države potpuno je nejasno kako mu uspjeva da prodaje svoju priču već 20 godina.
Milogled Bluff Posted November 15, 2017 Author Posted November 15, 2017 Ali bar ne pljuje javno igrace kao Dzilo. Oh, wait...
Joe D Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Ali sve je bilo tačno, jer do pre, sada već 15ak dana, nikakva realna priča nije postojala, to su samo mediji pumpali sebi klikove. Da te podsetim, rekao sam u jednom momentu da i dalje traži angažman u Americi (NBA ili G-liga), što je i on sam rekao prilikom gostovanja na Areni. I kada su krenuli pregovori, bacio sam hint da je to možda to (ako dobro pamtim, post od šestog novembra). E sad, to što ti selektivno čitaš i pamtiš ili ne umeš da čitaš i pamtiš, to je već druga priča. @Toni: laže za kintu mda, sa razgovorima se pocelo tek kad je prica otisla u sve medije, a pre toga se lupetalo. isto si prosle godine u trenutku kad je potpisao za megu setio da kazes da prica sa zvezdom nije imala veze. jeba ti to insajderisanje. za pocetak ubodi nesto pa prozivaj ljude da lupaju ili lazu. muta je svakako seljacina i ne bih u zivotu uzeo za ozbiljno nista sto izgovori.
pbg12345 Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 je li moguce uopste u njegovom slucaju "traziti angazman u nba"? pik druge runde (proslogodisnjeg drafta), proveo celo leto sa ekipom koja ga je izabrala i na kraju nije izborio mesto uz to dolazi iz evrope, ima 0 ozbiljnih takmicenja iza sebe kakve su sanse da ga u toj situaciji potpise druga nba ekipa? a pogotovo ako to podrazumeva raskid postojeceg ugovora sa memfisom (ne znam kakva pravila vaze, ali mi cudno zvuci da istovremeno ima dva nba ugovora)
copkillah Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 mda, sa razgovorima se pocelo tek kad je prica otisla u sve medije, a pre toga se lupetalo. isto si prosle godine u trenutku kad je potpisao za megu setio da kazes da prica sa zvezdom nije imala veze. jeba ti to insajderisanje. za pocetak ubodi nesto pa prozivaj ljude da lupaju ili lazu. muta je svakako seljacina i ne bih u zivotu uzeo za ozbiljno nista sto izgovori. whatevs, niko te ne tera da veruješ, ja sam napisao šta sam napisao i to je bilo upravo tako, a pošto ste samo renne i ti imali primedbe, mislim da je očigledno gde leži problem :)
Dankan Ajdaho Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Muta za Zagorca Ne bih rekao, prva Miškova cifra je bila 40K mesečno. Moguće je da je u međuvremenu spustio.
Joe D Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 je li moguce uopste u njegovom slucaju "traziti angazman u nba"? pik druge runde (proslogodisnjeg drafta), proveo celo leto sa ekipom koja ga je izabrala i na kraju nije izborio mesto uz to dolazi iz evrope, ima 0 ozbiljnih takmicenja iza sebe kakve su sanse da ga u toj situaciji potpise druga nba ekipa? a pogotovo ako to podrazumeva raskid postojeceg ugovora sa memfisom (ne znam kakva pravila vaze, ali mi cudno zvuci da istovremeno ima dva nba ugovora) nije bas da znam sve nba rostere, ali prilicno sam ubedjen da su svi popunili 15 igraca pod ugovorom i 2 sa two-way ugovorom u trenutku kad je zagorac katovan. znaci, sanse su bili 0%, a naravno da bi mu se ponistio prvi ugovor. ne znam kako stoje stvari sa g-ligom, ali ne vidim sto bi tamo potpisivao ugovor i igrao slabiju kosarku za manje para. a da je hteo, uradio bi to pre pocetka takmicenja, kad je i pocela ova prica oko zagorca, jer je bilo dovoljno vremena.
April Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Do kurca što će taj Zagorac da reši Mutine probleme. Ima duplo jači tim nego Džile prošle godine i nema nikakvog izgovora za ovo brukanje. Ne želim da KKP liči na Radnički Kragujevac. Odlazi, Lorde
MiddleClass Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Ma dje duplo jaci tim kad nemate centa. Ovi igraju za kikiriki, a Zagora ce za ljubav.
MiddleClass Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Manje od 7 meseci. Kako sracuna 250K? A nije mi jasno sta mi hocemo? Nije valjda da je stvarno zinulu dupe da se sledece godine uzme obestecenje. Pa nije Misko budala da svoj deo daje Ostoji. Cuti i uzimaj kad imas coveka koji voli sveti dres. Naucilo to dognam prodam i nume drugacije Onda jos bolje. To je 150k. Jel to puno za Zagorca da bi se sa sigurnoscu tvrdilo da Muta laze. Moze li manje od toga?
Recommended Posts