Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 Za đubre je moguće, ja se sećam kako smo stavljali novine u kantu. Ali onda je tu pitanje drveća ;-) . A i treba prati češće kantu onda... ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 i onda si dete i idesh da bacish dzubar pa istresesh kantu a novina nece da izadje :bljak:
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 i onda si dete i idesh da bacish dzubar pa istresesh kantu a novina nece da izadje +1 to je meni bilo namenjeno od kućnih poslova. i malo je reći da sam ga prezirao. al sam do automatizma savladao postavljanje novine u istu. dva lista sa strane savijena do prvog reda, da potrefim dubinu kante i dva dupla lista za dno, u krst da se ne lepi. i nikad stranu sa čituljama
Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 i onda si dete i idesh da bacish dzubar pa istresesh kantu a novina nece da izadje :bljak:Ali se onda na razne stvari navikneš, a ne ko ovi svileni :deda:
darling Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 ova s cokoladom je ista reforma. kome je tanko, nek stavi jos jedan frizbi odozgo.
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 to je tart srbine! ne patishpanj sa 7 filova! ^_^nek odu kod gđe mirkov da vide šta je tartda ne kažem kod staramajke simović
gospa buba Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) na sevrima vole ovo krckavo. da si imao prilike da ti ponude tortu u moskvi***, video bi shta je ubojito oruzje prvog reda ^_^ *** moskva rusija, da ne bude da blatim hotel :D Edited July 6, 2017 by gospa buba
Recommended Posts