gospa buba Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 ja za to rabim onu flašu od 2.5l akva vive, isečenu čuvam prirodu ja sam sebi u neolitu pre pronalaska ikeje napravila jedan od rendgena pluca -_-
I*m with the pilots Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Mi kese ispravimo rukom -_- i lepo slozimo pa tako zajedno lagerujemo u nekom cosku ormara. Kada su tako uredno stanjene, ne zauzimaju mnogo mesta.
gospa buba Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Mi kese ispravimo rukom -_- i lepo slozimo pa tako zajedno lagerujemo u nekom cosku ormara. Kada su tako uredno stanjene, ne zauzimaju mnogo mesta. dobro, sad slazemo na trouglice, treba za pasa, pa da bude zgodno za dzep.
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 ima i ona fora sa flašom od 1.5l. odseče se dno, i puni se kesama al tako da se kroz drške jedne proturi druga. i onda kad se izvuče jedna ostanu drške druge za izvlaku
MayDay Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Lakse mi da nikad u zivotu ni jednu kesu ne koristim nego to da radim. Pa radije bih jabuke i krastavce u majici onako natrpano nosila. Ja u stvari tako mrzim kese generalno.
Razzmatazz Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 dobro, sad slazemo na trouglice, treba za pasa, pa da bude zgodno za dzep. Imaš za pasa za te kese da se ili okači pasu na ogrlicu ili na povodac: Mlad si kerovođa još, ima tu svakakvih drangulija.
ivy Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 +1 mrzim kese.nosim dve platnene torbe,povrce i voce ako uzmimam do 4kom nosim u ruci na vagu,zalepim nalepnicu na jednu neku vocku a na kasi stavim u moju torbu..hocu da poludim od kesa! koliko kesa moze da stane u tu andrmolju za kese napravljenu od flase?
gospa buba Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 za pasa kese na trokutice, stoji puna tegla kraj vrata, ko podje, ponese jednu.
Lezilebovich Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović i gradski menadžer Goran Vesić ocenili su da je oko kompleksa robne kuće IKEA kod Bubanj potoka izgrađena putna i prateće infrastrukture veće vrednosti od onog što je dogovoreno s tom švedskom firmom. Od 5. avgusta kreće autobuska linija od okretnice na Bežaniji preko Novog Beograda za Ikeu. verovatno će to uslišiti želju da ide novim bulevarom :)
djeneralche Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 +1 mrzim kese.nosim dve platnene torbe,povrce i voce ako uzmimam do 4kom nosim u ruci na vagu,zalepim nalepnicu na jednu neku vocku a na kasi stavim u moju torbu..hocu da poludim od kesa! koliko kesa moze da stane u tu andrmolju za kese napravljenu od flase? U sta bacas smece?
ivy Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) U sta bacas smece? u kesu za smece nemoguce ih je izbeci,koliko god se trudim ipak dan zavrsim sa nekoliko kesa Edited July 6, 2017 by ivy
Recommended Posts