Ras Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Sa reputacijom koju je @darling izgradila među ovdašnjim trgovcima ne bih olako odbacio njene savete.
Skyhighatrist Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 (edited) 2 hours ago, mraki said: Milsim da cu rizikovati sa tim od soma i po Imam taj, iako kaže da ima teflon+, to je neki fol teflonski premaz, ima debelo dno, odličan je za dinstanje, ali nije nikakav za prženje. Edited August 14, 2018 by Skyhighatrist
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Šta tačno znači to, lepi se, zagoreva? Ja ne pržim ništa na puno masnoće, ali bacim recimo belo meso na par kapi ulja, za tako nešto mi treba. Znači nije za to?
Duci Simonovic Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Uzmes neki profi tiganj, ima u metrou za nekih dve dve ipol 25cm, to ako lepo odrzavas traje ceo zivot
Frile Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 računaj da tiganj nije stvoren da traje ceo život, kad tad ćeš ga zaboraviti na ringli ili greškom oribati šmirglom
Reaktor Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 15 hours ago, Frile said: računaj da tiganj nije stvoren da traje ceo život, kad tad ćeš ga zaboraviti na sado-mazo žurci
Timmy Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Par sekundi sam razmisljao sta bi uopste radio sa tiganjom na SD zurci... Nikad od mene mazosadohista :(
mraki Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 (edited) Jebote, kakav je ovo raspad od sajta i internet prodavnice, prosto neverovatno. Keva naravno nije uspela da se snadje, nije ni čudno. Šifru zaboravili, pošaljem zahtev za reset iste, ne stiže ništa. Pošaljem opet, ništa. Stigne 5 sati kasnije dva komada ali neće da prihvati ni jednu. Posle par pokušaja, sad je već blokiiran nalog, stigao mail da zovem kol centar da odblokiram. Tamo naravno jedva dobijem nekoga juče ujutro, kaže prosledio kolegama i da očekujem mail sa resetovanim nalogom i novom šifrom u roku od sat vremena. Pošto ni do danas popodne nije stigao, pozovem opet. Kaže drugi lik da će pokušati odmah dok sam na vezi da sredi to. Tvrdi da profil nije zaključan već samo šalje novu šifru, čekam na vezi par minuta da stigne, nema. Stiže 20 minuta kasnije, sajt kaže nepostojeća. Stigne ubrzo još jedna koja je upalila. A sama e-prodavnica tek, korpa je “spisak za kupovinu” i tu već stoje sve stvari kupljene još zimus, najpre njih treba obrisati. 100 nekih nepotrebnih koraka do konačne kupovine, ponovno kucanje svih podataka iako ih imaju od registracije, neće da prihvati kopi-pejstovan Family broj koji donosi odredjene popuste. Već iznerviran nastavim bez toga jer je neka sića, i onda pri sledećem koraku vidim da je ipak prihvaćen. To sve košta 500 dinara. Prvi slobodan termin za dostavu je ponedeljak. Edited August 15, 2018 by mraki
Caligula Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 (edited) Kupili ovo za dijete, super korisna stvar Edited August 15, 2018 by Caligula
I*m with the pilots Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Kupili ovo za dijete, super korisna stvar Šta je ovo zapravo?
Venom Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 On 14.8.2018. at 11:33, Katikon said: Inače, u ikei mi je bilo toliko bez veze uživo, ono je magacin, nije lepo kao u Pešti i slošilo mi se do tamo da sam kao poslednji kreten otišla u restoran i uzela čokoladu i 3 kroasana (ne ćufte, ne lososa) i sedela i pojela to gledajući u jednu tačku i onda uzela još 9 kroasana za ukućane i od tad imam 200 kila viška, a bilo je 20. Zvuci kao nemacka IKEA koju sam upoznao. Mada morao bi covek za puni ugodjaj da se sretne sa bezobraznom dzukelom koja popisuje sta hoces, ali tako da ti zapise nesto sto nema i da onda 15 minuta po magacinu trazis nesto sto nema, da bi nakon toga druga bezobrazna dzukela rekla sta on tu moze i sta ga smarate. Uz posle pola sata cekanja na kasi. Najgora prodavnica na svetu.
Caligula Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 11 hours ago, I*m with the pilots said: 11 hours ago, Caligula said: Kupili ovo za dijete, super korisna stvar Šta je ovo zapravo? Radni asstall podesive visine i nagiba, zgodan za duugo decije crtanje i tisinu
April Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 5 hours ago, Caligula said: Radni asstall podesive visine i nagiba, zgodan za duugo decije crtanje i tisinu Kad god sam čuo tišinu iz dečije sobe, znao sam da pravi neko sranje
Recommended Posts