Jump to content
IGNORED

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted (edited)

@darlingara

ma naravno. ni ja ih ne volim. jer ima puno ljudi :D. al hipotetički ima više duše sva ta polovna roba sa nekim prošlim životom koja završi u čudnom društvu.

evo pogledaj recimo ovaj prizor i uporedi ga sa zidom od paštete u nekom hipermarketu. 

10432543_1515888458669568_86040106274201

ne znam što je ovako mala. al ima svega, od marije kiri preko penisa do lekova. 

Edited by nisam ja
Posted

@darlingara

ma naravno. ni ja ih ne volim. jer ima puno ljudi :D. al hipotetički ima više duše sva ta polovna roba sa nekim prošlim životom koja završi u čudnom društvu.

evo pogledaj recimo ovaj prizor i uporedi ga sa zidom od paštete u nekom hipermarketu.

10432543_1515888458669568_86040106274201

Aaa ti kad kažeš buvljak u BG se više mislina OTC nego na "koleru" prekoputa....
Posted

jbga. u ns je buvljak samo najlon pijaca. to ti ono tezge i pod, od igle do lokomotive i skoro sve je na otvorenom. 

Posted

ja bas volim da odem na zemunski buvljak. kupujem uglavnom knjige, gledam i dekorativne predmete. 90% krsa i 10% bisera.

ljetos je neki ljubitelj americke knjizevnosti valjda cijelu svoju biblioteku dao buvljackom prodavcu. ovim putem mu se najtoplije zahvaljujem!

Posted (edited)

Zar nemas krpe od mame, bake i prabake kao svaka zena u Srbiji? ;D Ja ih imam sigurno za jos jednu generaciju posle mene

moji su svi iz kamena. tamo se nisu koristile krpe. neam od koga da nasledim sta. osim kamena :D

@darlingara

buvljaci su milion puta bolji, slazem se, pod 1, na buvljaku moze da se dise. ne podnosim zrak u trznim centrima, i fizicki i psihicki mi pozli posle max 45 minuta. cim iskoracim napolje na svez vazduh, ozdravim.

mene uzasava ogromna kolicina stvari i to kupuj, kupuj, kupuj, cak i na buvljacima. kroz zivot furam asketizam i minimalizam. jedino ta odeca, neam pojma kako mi se toliko nakupilo, koju ni ne nosim, iako redovno i cesto poklanjam. pet godina da ne kupim nista, opet bih imala sta lepo i ocuvano i moderno da obucem. 

a krpe mi stvarno trebaju, sve su stare i s rupama, istanjile se u paucinu. 

Edited by darling
Posted

ima krpa po raznim prodavnicama, tu su negde oko 160 dinara

Posted

ima krpa po raznim prodavnicama, tu su negde oko 160 dinara

јел користиш ти кухињке крпе?

Posted

variera-drzac-plasticnih-vrecica__23136_

ovo ima u obicnoj plasticnoj radnji,sutra cu pitati koliko kosta

• 4 weeks later...
Posted

Jel su još gužve, pogotovo vikendom? Neko skoro bio?

ideologija stop cim gay stop.

Posted

Juče (08.10). Da, zapunjenost parkinga A oko 100%, B oko 50% (između 15 i 18 h otprilike)

Posted

a jel proradio taj sivi servis za transport i montažu među srpskim preduzetnicima?

Posted

a jel proradio taj sivi servis za transport i montažu među srpskim preduzetnicima?

Ja nisam čuo...
Posted

Hoćeš da se uortačimo, pa da radimo u sivom?