Moća Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) zoki ako ti je lakse izgubio bi i da dejvis nije usao. Meni ostalo 19p na klupi Sent from my Le X620 using Tapatalk Edited November 5, 2017 by Moća
John Coltrane Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Cestitke Koltrejne, razbio si me ovo kolo. Nisam bas ovakvo ciscenje ocekivao. Bice valjda bolje za mene u sledecem kolu. Hvala. Treba imati vere u Niasa, ne budite Viskovici.
malkin Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Prslin, bog dodeljivanja kapitenske trake :ziga:
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Ne razumem ovu sezonu. I kad se zeleni ja izgubim rutinski od poslednjeg na tabeli, uz bejnsovo divljanje u poslednjih 15 minuta kola. Gledam moću kako se bori za lš sa nekih 20-ak bodova manje, a ja imam 3 pobede u 11 kola. Tri! Anyways, čestitke lezilebu.... Edited November 5, 2017 by Ruxin
Svarog Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 izgubio sam tako sto su protivniku usla cak trojica sa klupe i donela mu 14 poena, dovoljno da izgubim za 5. muko moja. na stranu sve, ali samo da je Sautempton izdrzao da ne primi kuci od Barnlija bilo bi mi dovoljno.
Прслин Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 Prslin, bog dodeljivanja kapitenske trake :ziga: Буквално. #suicidaltendencies
Moća Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Буквално. #suicidaltendencies Prsline pa ne hvališ se da smo bili suparnici u drugoj h2h ligi Ni cveće nisi doneo.
Behemoth Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Strepeo sam do kraja u duelu sa obrisanim Timijem i jedva se izvukoh. Steta sto ide dvonedeljna pauza, polako izlazim iz opasne zone, kad bih vezao jos dva-tri kola bez poraza, ihaaaj :)
Прслин Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 Наравно. :) Prsline pa ne hvališ se da smo bili suparnici u drugoj h2h ligi Ni cveće nisi doneo. Не знам о чему причаш. #denial
Moća Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Наравно. :) Не знам о чему причаш. #denial Ja bi te za ovo brukanje banovao bolje se povuci u ilegalu kao onaj peder Fei nego sto pises ovde.
Sam Spade Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ulazi davies u 92-om, jebi se poketino! Poketino care! Inače me sramota kako sam ovo dobio, užas od kola.
Прслин Posted November 7, 2017 Author Posted November 7, 2017 Ja bi te za ovo brukanje banovao bolje se povuci u ilegalu kao onaj peder Fei nego sto pises ovde. У помоћ, људи! Овај странац ме прогони. Никада га нисам видео у животу, не знам ко је и шта хоће, а он ме вуче за руку, прича о фудбалу (што је спорт који не пратим) и тражи неко цвеће. Молим вас помозите ми да га се решим јер јако журим. Наиме, тетка ми је врло болесна и заиста бих морао да јој хитно однесем један лек.
Recommended Posts