Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted (edited)

zoki ako ti je lakse izgubio bi i da dejvis nije usao. Meni ostalo 19p na klupi :frust:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Edited by Moća
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cestitke Koltrejne, razbio si me ovo kolo. Nisam bas ovakvo ciscenje ocekivao. Bice valjda bolje za mene u sledecem kolu.

Hvala.

Treba imati vere u Niasa, ne budite Viskovici.

Posted

Prslin, bog dodeljivanja kapitenske trake :ziga: :fantom:

Posted (edited)

Ne razumem ovu sezonu. I kad se zeleni ja izgubim rutinski od poslednjeg na tabeli, uz bejnsovo divljanje u poslednjih 15 minuta kola.

Gledam moću kako se bori za lš sa nekih 20-ak bodova manje, a ja imam 3 pobede u 11 kola. Tri!

Anyways, čestitke lezilebu....

Edited by Ruxin
Posted

izgubio sam tako sto su protivniku usla cak trojica sa klupe i donela mu 14 poena, dovoljno da izgubim za 5. muko moja.

na stranu sve, ali samo da je Sautempton izdrzao da ne primi kuci od Barnlija bilo bi mi dovoljno.

Posted

Prslin, bog dodeljivanja kapitenske trake :ziga: :fantom:

Буквално. #suicidaltendencies

Posted

Буквално. #suicidaltendencies

Prsline pa ne hvališ se da smo bili suparnici u drugoj h2h ligi :fantom: Ni cveće nisi doneo.

Posted

Strepeo sam do kraja u duelu sa obrisanim Timijem i jedva se izvukoh.

Steta sto ide dvonedeljna pauza, polako izlazim iz opasne zone, kad bih vezao jos dva-tri kola bez poraza, ihaaaj :)

Posted

Одличан Бетон ове сезоне.

Posted

Наравно. :)

Prsline pa ne hvališ se da smo bili suparnici u drugoj h2h ligi :fantom: Ni cveće nisi doneo.

Не знам о чему причаш. #denial

Posted

Наравно. :)

Не знам о чему причаш. #denial

Ja bi te za ovo brukanje banovao :fantom: bolje se povuci u ilegalu kao onaj peder Fei nego sto pises ovde.

Posted

Ulazi davies u 92-om, jebi se poketino!

Poketino care!

Inače me sramota kako sam ovo dobio, užas od kola.

Posted

Ja bi te za ovo brukanje banovao :fantom: bolje se povuci u ilegalu kao onaj peder Fei nego sto pises ovde.

У помоћ, људи! Овај странац ме прогони. Никада га нисам видео у животу, не знам ко је и шта хоће, а он ме вуче за руку, прича о фудбалу (што је спорт који не пратим) и тражи неко цвеће. Молим вас помозите ми да га се решим јер јако журим. Наиме, тетка ми је врло болесна и заиста бих морао да јој хитно однесем један лек.