Jump to content

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Featured Replies

zoki ako ti je lakse izgubio bi i da dejvis nije usao. Meni ostalo 19p na klupi :frust:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Edited by Moća

Nije mi lakše :mad:

:cry:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Cestitke Koltrejne, razbio si me ovo kolo. Nisam bas ovakvo ciscenje ocekivao. Bice valjda bolje za mene u sledecem kolu.

Hvala.

Treba imati vere u Niasa, ne budite Viskovici.

Prslin, bog dodeljivanja kapitenske trake :ziga: :fantom:

Ne razumem ovu sezonu. I kad se zeleni ja izgubim rutinski od poslednjeg na tabeli, uz bejnsovo divljanje u poslednjih 15 minuta kola.

Gledam moću kako se bori za lš sa nekih 20-ak bodova manje, a ja imam 3 pobede u 11 kola. Tri!

Anyways, čestitke lezilebu....

Edited by Ruxin

izgubio sam tako sto su protivniku usla cak trojica sa klupe i donela mu 14 poena, dovoljno da izgubim za 5. muko moja.

na stranu sve, ali samo da je Sautempton izdrzao da ne primi kuci od Barnlija bilo bi mi dovoljno.

• Author

Prslin, bog dodeljivanja kapitenske trake :ziga: :fantom:

Буквално. #suicidaltendencies

Буквално. #suicidaltendencies

Prsline pa ne hvališ se da smo bili suparnici u drugoj h2h ligi :fantom: Ni cveće nisi doneo.

Strepeo sam do kraja u duelu sa obrisanim Timijem i jedva se izvukoh.

Steta sto ide dvonedeljna pauza, polako izlazim iz opasne zone, kad bih vezao jos dva-tri kola bez poraza, ihaaaj :)

Одличан Бетон ове сезоне.

• Author

Наравно. :)

Prsline pa ne hvališ se da smo bili suparnici u drugoj h2h ligi :fantom: Ni cveće nisi doneo.

Не знам о чему причаш. #denial

Наравно. :)

Не знам о чему причаш. #denial

Ja bi te za ovo brukanje banovao :fantom: bolje se povuci u ilegalu kao onaj peder Fei nego sto pises ovde.

Ulazi davies u 92-om, jebi se poketino!

Poketino care!

Inače me sramota kako sam ovo dobio, užas od kola.

• Author

Ja bi te za ovo brukanje banovao :fantom: bolje se povuci u ilegalu kao onaj peder Fei nego sto pises ovde.

У помоћ, људи! Овај странац ме прогони. Никада га нисам видео у животу, не знам ко је и шта хоће, а он ме вуче за руку, прича о фудбалу (што је спорт који не пратим) и тражи неко цвеће. Молим вас помозите ми да га се решим јер јако журим. Наиме, тетка ми је врло болесна и заиста бих морао да јој хитно однесем један лек.