Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

Jebo te dejvis u 92

Sent from my .... using Tapatalk

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

malkine dje ti muhamed hehe

#tovarimagare

edit. to je zato što sam ostavio papu na klupi, mmw.

Edited by malkin
Posted

Ulazi umesto Jesusa.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Jesi morao da jinxujes?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Primi ga Shity. Izgubicu jer osim Salaha kapitena imam deset debila sa po 2 poena.

Posted

ne vidim sta je smesno, jos si u minusu 15 poena od egipatskog boga fudbala koga svi imaju sem tebe  :fantom:

Posted (edited)

najbolje da se ne radujem kad mi kapiten za pola sata uzme 2.5 x poena u odnosu na svačijeg kapitena Kejnaru. al kapiram da ti to ne shvataš, ko bi propustio da egipatskom bogu fudbala stavi traku, zamisli da si dao nekom sa dva poena haha :fantom:

Edited by malkin
Posted

sigurno ti se javilo da stavis traku na coveka koji je imao manje od 50% sansi da pocne tekmu <_<

a jos ti i ward ulazi s klupe, dobro si ti i prosao ovo kolo s obzirom kolko numes -_-

Posted

jbg sam si došo da zajebavaš :fantom:

bez zezanja, biće bruka malo poena a i izgubiću jer neprijatelj ima Lukakua i Rišarlisona, ali kako je izgledalo pre pola sata, još sam sad i zadovoljan #malomizasrićutriba

Posted

ja gubim od adasevica koji je iskusno izignorisao totenhem u 1 potpunosti :(

Posted

Jesi morao da jinxujes?!

Imas srece sto igras protiv neznalice u fantaziju i totalnog amatera jinxa. Da je ono za Jesusa napisao Malkin ili jos crnje Prslin, bili bismo svedoci kako Jesus ulazi u igru i trci pravo da pruzi ruku sudiji koji je upravo odsvirao kraj.

Btw, da se pohvalim, izmena za ovo kolo - Kejn za Jesusa + 4 poena. 

Posted

Cestitke Koltrejne, razbio si me ovo kolo. Nisam bas ovakvo ciscenje ocekivao. Bice valjda bolje za mene u sledecem kolu.

Posted

Jel realno da je još bejns asistirao na svu muku i bb...krv ti jebem :isuse:

Posted

I naravno da sam izgubio za izbijen klinsit raspalog Njuke u 92.min. i naravno da to isto nije moglo da se desi Celskiju ili da barem vrljavi Morata iskoristi onaj zicer u nadoknadi  :mad: Ova sezona je protkana nesrecnim hajlajtsima.Cestitke Kunicima a takodje i Lezilebu u narednom kolu...