sekretar Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Jebo te dejvis u 92 Sent from my .... using Tapatalk
malkin Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) malkine dje ti muhamed hehe#tovarimagare edit. to je zato što sam ostavio papu na klupi, mmw. Edited November 5, 2017 by malkin
John Coltrane Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ulazi umesto Jesusa. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Jesi morao da jinxujes?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Primi ga Shity. Izgubicu jer osim Salaha kapitena imam deset debila sa po 2 poena. Sent from my iPhone using Tapatalk
Calavera Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 ne vidim sta je smesno, jos si u minusu 15 poena od egipatskog boga fudbala koga svi imaju sem tebe
malkin Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) najbolje da se ne radujem kad mi kapiten za pola sata uzme 2.5 x poena u odnosu na svačijeg kapitena Kejnaru. al kapiram da ti to ne shvataš, ko bi propustio da egipatskom bogu fudbala stavi traku, zamisli da si dao nekom sa dva poena haha Edited November 5, 2017 by malkin
Calavera Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 sigurno ti se javilo da stavis traku na coveka koji je imao manje od 50% sansi da pocne tekmu <_< a jos ti i ward ulazi s klupe, dobro si ti i prosao ovo kolo s obzirom kolko numes -_-
malkin Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 jbg sam si došo da zajebavaš bez zezanja, biće bruka malo poena a i izgubiću jer neprijatelj ima Lukakua i Rišarlisona, ali kako je izgledalo pre pola sata, još sam sad i zadovoljan #malomizasrićutriba
Calavera Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 ja gubim od adasevica koji je iskusno izignorisao totenhem u 1 potpunosti :(
San Epifanio Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Jesi morao da jinxujes?! Sent from my iPhone using Tapatalk Imas srece sto igras protiv neznalice u fantaziju i totalnog amatera jinxa. Da je ono za Jesusa napisao Malkin ili jos crnje Prslin, bili bismo svedoci kako Jesus ulazi u igru i trci pravo da pruzi ruku sudiji koji je upravo odsvirao kraj. Btw, da se pohvalim, izmena za ovo kolo - Kejn za Jesusa + 4 poena.
San Epifanio Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Cestitke Koltrejne, razbio si me ovo kolo. Nisam bas ovakvo ciscenje ocekivao. Bice valjda bolje za mene u sledecem kolu.
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Jel realno da je još bejns asistirao na svu muku i bb...krv ti jebem
ubibobi Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 I naravno da sam izgubio za izbijen klinsit raspalog Njuke u 92.min. i naravno da to isto nije moglo da se desi Celskiju ili da barem vrljavi Morata iskoristi onaj zicer u nadoknadi Ova sezona je protkana nesrecnim hajlajtsima.Cestitke Kunicima a takodje i Lezilebu u narednom kolu...
Recommended Posts