crtamOrasi Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 poraz za 1p to su te neke čari igre koju svi toliko volimo :isuse: Nisi sam.
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 - Otišao napamet u minus pre nego što sam i znao da ima tekmi preko nedelje ✓ - Za to nagrađen kejnovom povredom u poslednjem trenuku ✓ - Traka na čoveku koji je promašio penal ✓ - Obrisani ima više poena nego 1 calavera baš u kolu u kojem igra protiv mene ✓ Znači za sad sezona ide prilično u skladu sa očekvanjima, što je super jer makar nema nervoze <_<
Sam Spade Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 poraz za 1p to su te neke čari igre koju svi toliko volimo :isuse: Zar nije nereseno?
Lezilebovich Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 poraz za 1p to su te neke čari igre koju svi toliko volimo :isuse: Afterparty jinx. Malkine majstore.
John Coltrane Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Zar nije nereseno?Jel se ovo zove "so na ranu" ? Sent from my SM-T365 using Tapatalk
keljans Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Poraz od jedan razlike zbog 3 bonusa fucking Mea.....
malkin Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Zar nije nereseno?da ga jebem, ja kad sam pogledao Franja je bio na 1bp prava prvenstvena, Spejde, pleasure as always. vidimo se na proleće
Подсемафорска 20 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Знајући моћи Прслиновог џинкса, целог викенда нисам смео да се појавим овде. Но, ипак су забележена три бода. Сад ми се некако чини да је ова победа већ довољно велики успех за дебитантску сезону, никаква промоција у виши ранг више није потребна. Шалу на страну, ваљда ће сад, после ове победе, да крене нека добра серија резултата.
Прслин Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 (edited) Не знаш колико си среће имао. Види стативу: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=20494&p=4031899 Честитам! Edited October 31, 2017 by Прслин
MancMellow Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Pobeda u sektaškom derbiju, Ward juče overio pobedu. Čestitke Johnu na srčanoj borbi, a za utehu mu je da mu nije odlazak u minus odneo bodove.
Sam Spade Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 da ga jebem, ja kad sam pogledao Franja je bio na 1bp prava prvenstvena, Spejde, pleasure as always. vidimo se na proleće Moj naklon. Uspeo si da iskukaš nerešeno, a bio si blizu pobede. Ovaj branič Kristal palasa u postavi ti je potez kola.
zoki Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Ubacio sam Šindlera umesto Kresvela pola sata pre roka
malkin Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 jbg kunem se da neću više da sumnjam u đinđer Klingonca. ja ostavljam klinšitove na klupi a on posložio ekipu još će i u LŠ da ih odvede. tako mi i treba
malkin Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 ode i Eliotov cs u fakin nadoknadi a Franja na klupi na svo ovo današnje sranje jedini na svetu nemam Kejna. odoh da gasim nalog, srećno svima
ubibobi Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 ode i Eliotov cs u fakin nadoknadi a Franja na klupi na svo ovo današnje sranje jedini na svetu nemam Kejna. odoh da gasim nalog, srećno svima Isto se i meni naravno desilo s tim sto neprijatelj nema nikoga iz prokletih Njuke i Sotona da bar podelimo malo muku. Dva klinsita odose u zadnjih 8 minuta,ko' mnogo puta do sada :D Neverovatne nesrece se redjaju u najgoroj sezoni za mene ali... Umesto da gasim nalog,odoh da castim Lezileba sa jedno 40 razlike za sledece kolo (ako je iko zasluzio to je on) pa da vidimo sta ce dalje biti
Recommended Posts