Pokojni Ruxin Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Tako je, pitaj za fantazi savet čoveka koji je napravio duplu izmenu pre nego što se kup i odigrao. Jer nije ni znao da se kup igra Pitajte me da li sam otišao u minus da dovedem kejna Kako ću slatko da batalim ovo sranje u maju, ne mogu dočekati
Прслин Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Pitajte me da li sam otišao u minus da dovedem kejna
Remi Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) -24, 4-5-1 taktika, probaću da je furam do kraja, 4-5-1, ne minus :D ponekad se tripujem da sam Marselo Bjelsa fantazija Čestitke Orasiju za pobedu u prošlom kolu. Andjuse, otvori se i ti za neki minus, sad ti je prilika da središ tim. Edited October 27, 2017 by Remi
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Postovani kolega Mance sta ces raditi sa Kejnom?
levi Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Što ja ne igram sa nekim ko je otišao u minus da dovede Kejna <_< Imam užasan mečap sa Calaverom, svi bitni su nam ili isti ili njegovi imaju lakše utakmice, ili imam manje igrača Sitija Jedini koji bi mogli da naprave neku razliku u moju korist Eriksen i Lukakau igraju između sebe, znači tvrdo murinjovski 0:0 Okrećem se polako obavezama u važnijoj, classic ligi
San Epifanio Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Postovani kolega Mance sta ces raditi sa Kejnom? Zato svi mi koji smo vizionarski odbacili Kejna od prvog kola sa ponosom mozemo da se pohvalimo time i zaostatkom na tabeli Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Zato svi mi koji smo vizionarski odbacili Kejna od prvog kola sa ponosom mozemo da se pohvalimo time i zaostatkom na tabeli Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Kako ko. Sent from my iPhone using Tapatalk
Calavera Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Što ja ne igram sa nekim ko je otišao u minus da dovede Kejna <_< Imam užasan mečap sa Calaverom, svi bitni su nam ili isti ili njegovi imaju lakše utakmice, ili imam manje igrača Sitija Jedini koji bi mogli da naprave neku razliku u moju korist Eriksen i Lukakau igraju između sebe, znači tvrdo murinjovski 0:0 Okrećem se polako obavezama u važnijoj, classic ligi a tko je jos video da se simpaticna ekipa iz sredine tabele nosi s gigantom koji se bori za titulu
levi Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 A jesi napakovao ekipu, svaka čast. Ne znam kako je uopšte moguće da budu zajedno 3 kapitalca u napadu, 2 u sredini i najskuplji defanzivac pozadi <_<
Calavera Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 to su oni jeftini kineski kapitalci, nema pravih luksuzacija poput kanea i sancheza. jos da sam sacekao s izbacivanjem ovog prvog, gde bi mi kraj bio...
ubibobi Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Ja otisao u minus 8 i jos delim istog kapitena sa Zokijem tako da cu da iskoristim ovu priliku i da mu cestitam na pobedi Peti poraz za redom a u sledecem kolu protiv Kunica,sve bolje od boljeg :P
zoki Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Davis upravo poduvao za CS-u, Miki nije asistirao, rano je za cveće
malkin Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) ja samo da čestitam starom i uvaženom rivalu, 1 Semu Spejdu da nisam otišao u minus pa još i da se nadam nečemu, al ovako me ubiše već njegovi junajtedovci... Edited October 28, 2017 by malkin
Sam Spade Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 ja samo da čestitam starom i uvaženom rivalu, 1 Semu Spejdu da nisam otišao u minus pa još i da se nadam nečemu, al ovako me ubiše već njegovi junajtedovci... Sanchez scores in 3, 2, 1...
Aleksandar88 Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Salah izbija 13 bodova . Jedva cekam maj da opet uzmem dugogodisnju pauzu.
Recommended Posts