MancMellow Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Divlja karta se isplatila. Naravno ne u proslom kolu kada sam je aktivirao, nego u ovom, ali bolje ikad nego nikad, je li...
zoki Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Čestitke zoki! A ja duboko iz zone ispadanja gubim drugo kolo zaredom i pored nekih 20-ak poena više od proseka Fala kolega [emoji106]A hvala i Pepari, moglo je biti drugačije
Hobbit slayer Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Cestitke Ogrizovicu. Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala! Doduše, da nije bilo Kane kapitena druga bi se priča pričala... Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
levi Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Ju kakav nokaut GW rang četirimilionadevetstošezdesettrihiljadestošezdeset
adasevic Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 #onokadizgubišupetak #isuse Izjinxova me dok nisam ni znao da je kolo pocelo :( I na kraju smrdljivi Kejn. Kad ono deblo od Lakazeta mora da promasi 5 sansi da bi dao gol. A onda ovaj pirgavi smarac da dva gola i asist... Dva vezana poraza posle 7 pobeda, dovoljno da se konkurencija prbilizi. Moram da se vratim na pobedicki kolosek kako znam i umem.
ubibobi Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Kod mene vrlo ironicna situacija. Cetvrti poraz zaredom uz napredak od 2 mesta na tabeli Mozda je to recept?
Прслин Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 Јесте рецепт, али за нервни слом. Попех се на шесто иако мој ФК West Ham има исти број бодова и поена као FK Gorgonzola (15 бодова и 492 поена). Али, FK је за Енглезе аутоматски изнад ФК. У то име, обавештавам вас да ћу пред последње коло да променим име тима у AAAAAAAAAAAAA. Латиницом.
Bogotac Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 (edited) 2 mesto u Betonu,ne znam kako,ekipu mi predvodi fucking Lakazet Edited October 23, 2017 by Bogotac
cvrlle Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Јесте рецепт, али за нервни слом. Попех се на шесто иако мој ФК West Ham има исти број бодова и поена као FK Gorgonzola (15 бодова и 492 поена). Али, FK је за Енглезе аутоматски изнад ФК. У то име, обавештавам вас да ћу пред последње коло да променим име тима у AAAAAAAAAAAAA. Латиницом. gresis! jendo slovo a ce imati prednost nad dva ili vise vezana slova a elem, kod mene strelice se crvene. svud osim u brodu u kome sam, zahvaljujuci proverenom sistemu 3 za 3™, na sigurnoj polovici.
Lezilebovich Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Kod mene ne moze da bude crvena sve i da hocu
Прслин Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 gresis! jendo slovo a ce imati prednost nad dva ili vise vezana slova a
ubibobi Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Kod mene ne moze da bude crvena sve i da hocu Ta ti je dobra
malkin Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Ruksi, jbt, šta radi ovaj, kakva je ovo rotacija Žezus 83, Rasim i Aguero 120 minuta u Karabao kupu. pomozi mi da svatim
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Tako je, pitaj za fantazi savet čoveka koji je napravio duplu izmenu pre nego što se kup i odigrao. Jer nije ni znao da se kup igra
Azdaja Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Posle četiri poraza konačno pobeda za beg iz zone ispadanja. Shvativši da Bobi Firma ima krizu identiteta i da Vardy prestao da pije red bull, a JWP ne dobija šansu koja mu sleduje po znanju u svetaca. Upravni odbor je odlučio da podivlja i odigra na kartu sreće, ljubavi, slobode narodu i smrti jinxu. Saludos
Recommended Posts