Gylfi Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Ooo, ljubavi moja chupava, znao sam da ti nije nista i ostavio te na terenu i pored 2FT.
Moća Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Naravno Adasevic ima Yoshidu a taman sam se ponadao. Sent from my Le X620 using Tapatalk
malkin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 protiv adasevica se ove sezone prslinuje, nema uopšte smisla nadati se.
malkin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Чупо асистенција. al slaba je to uteha, ima ga i ovonedeljni dušmanin :(
Moća Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Кад се обрачунавају бонуси? Na sajtu fantazija mozes sam da pogledas ne moras da cekas da ih dodaju. Imas u donjem delu sve utakmice pa kad kliknes na neku imas informacije i o bps na osnovu kojih dodeljulju bonuse.
porucnik vasic Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Хвала Моћо! Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Хвала Моћо! Sent from my iPhone using Tapatalk E daleko ces i ti dogurati.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Прслин Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 За сто јура доводим Вашу ташту у свој тим.
keljans Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Jebalo majku, na pocetku sezone kupim Caneta kao prvog napadaca i naravno tada nije vola mogao da ubode. Prodam djubre on se povampiri. Kupim Aguera slomi rebro. Odem u minus da bih kupio Moratu kao zamenu za djubre koje me je sjebalo u utorak za pare i sad se i on povredi. Pa da ga hebem. Ima li neko odredjenog igraca iz Premier lige da zeli da ga pokvarim slobodno neka kaze...
Azdaja Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Uzmi Kejna pliz. Cvrle me nacvrckao još jedan poraz. Biće divljakusa sledeće nedelje :'(
Recommended Posts