Lezilebovich Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Mozds ti ljudi imaju cilj da naprave najjeftiniji tim, pa im ocekivani skok cene Kejna ne ide u prilog
Moća Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 nego mene drugari nesto drugo muci... za koju se odluku odlucio moca :D Na kraju nisam nista menjao posto za iste pare moze i Morata pa je to dilema vise. A i idu reprezentativne pauze pa da ne bacam transfere badava dok se ne vrate svi zivi i zdravi.
Redoran Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Lepo je kad možeš protivniku da čestitaš pobedu nakon prve prepodnevne utakmice. To oslobađa malo vremena i živaca za kvalitetan ostatak vikenda.
Прслин Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 Хехехе, игра Џонсара. Мурињов србијан дабл џу блеф ме није збунио.
porucnik vasic Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Хехехе, игра Џонсара. Мурињов србијан дабл џу блеф ме није збунио. Пу. Иначе, сурово доминирам засад. 34 поена.
MancMellow Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Totnam dao 4 gola, Alli uspeo da ne ucestvuje ni u jednom... Ali nema sanse da ga izbacujem :D
malkin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Ja сам навео само главне битке, али имамо 7 различитих играча у стартних 11. Не вреди ти, х2х је до јаја. ma to za iste timove ne kažem protiv h2h, isti su timovi koja god igra da te zanima. ovo za prodaju Kejna je katastrofa, gore čak i od onoga kad si ga ti prodao za Firmina pred Everton
malkin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 (edited) Lepo je kad možeš protivniku da čestitaš pobedu nakon prve prepodnevne utakmice. To oslobađa malo vremena i živaca za kvalitetan ostatak vikenda.+100jedan od najlepših osećaja u vezi sa fantazijem uopšte. Edited September 30, 2017 by malkin
Прслин Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 ma to za iste timove ne kažem protiv h2h, isti su timovi koja god igra da te zanima. ovo za prodaju Kejna je katastrofa poput mog prepisivanja tima od obrisanog igrača.
John Coltrane Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Cevapu bih cestitao posle prve tekme, jer covek koji u 10ujutru ipak odluci da Tobija ne zameni Ben Dejvisom zasluzujuje da gori u paklu. Sent from my iPhone using Tapatalk
malkin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 ponavljaš Moćove fore, umrijet ću od dosade.
Прслин Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 ponavljaš Moćove fore, umrijet ću od dosade. Na kraju nisam nista menjao posto za iste pare moze i Morata pa je to dilema vise. A i idu reprezentativne pauze pa da ne bacam transfere badava dok se ne vrate svi zivi i zdravi. Умри.
malkin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 evo ubi me Felaini svaka čast ducca, to bi bilo to.
cvrlle Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 zato sam ja video koferce kod fela i zakovao ga na poslednje mesto klupe... Sent from my E5603 using Tapatalk
Recommended Posts