September 29, 20177 yr Da li menjati Vardija i Cicharita za Jesusa i nek og random lika? Sent from my Le X620 using Tapatalk
September 29, 20177 yr Idi tamo i prepisuj od deleted playera i ne smaraj. Sent from my Le X620 using Tapatalk
September 29, 20177 yr Šta je sa Vardijem? Vidim žuti usklicnik... Moćo Jesus definitivno postaje validna opcija. No ja ne reagujem dok ne vidim sta Pep smera za vikend
September 29, 20177 yr Šta može mučeni pepara da smera sa najtanjim kadrom u ligi, nije kao da postoji treći špic :(
September 30, 20177 yr Šta može mučeni pepara da smera hahaha, reci to jos jednom mozda se proba yayu u spicu. pepara je to. najinovativniji strateg savremenog fuzbala! nego mene drugari nesto drugo muci... za koju se odluku odlucio moca :D
September 30, 20177 yr Author Да не гледам противника који као и ја има и Кејна и Трипијеа већ бих накривио капу и прогласио ово коло за успешно. Овако, узбуђења тек почињу, а крећу се на линији Мората против Жезуса и Ериксен против Алија.
September 30, 20177 yr Author Ja сам навео само главне битке, али имамо 7 различитих играча у стартних 11. Не вреди ти, х2х је до јаја.
September 30, 20177 yr Да не гледам противника који као и ја има и Кејна и Трипијеа већ бих накривио капу и прогласио ово коло за успешно. Овако, узбуђења тек почињу, а крећу се на линији Мората против Жезуса и Ериксен против Алија. juce sam skinuo c kaneu i dao lukakuu
September 30, 20177 yr Author Како је овај свет дивно, занимљиво место препуно потпуно различитих људи и различитих имбецила попут ових 114 што је током утакмице са Хадерсфилдом продало Кејна.