Прслин Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Javiti Radisi da splituje na Ravnogorski Fantasy. Нема потребе, ми смо за оне инклузивне што су на челу имали и шаховницу и полумесец. Поручниче, које су прогнозе? Да ли ме добијаш са једним или са петнаест разлике? :(
adasevic Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 (edited) I ja cekam da me taj Hemed sahrani tako da se pripremi da bazdis na luka i staroga sira Doduse tu je i balerina da me dokrajci :( Sto bi reko Prslin, matis je na tvojoj strani... Kad mi kolo pocne sa tvojim kapitenom Kejnom i Alijem, bi mi jasno da mi se smesi prvi poraz. Nadao sam se da moze Kun da me vrati u zivot, sto je delimicno ispalo tacno. Jebeni Dzons bas i nije morao 3 bonusa da dobije :( Ovako jurim 8 bodova u 3 na 3 okrsaju. GLavno je da Brajton odere Beniteza, a jos kad bi brat Hemed dao neki gol, bilo bi lepo. Ako ta opcija ne prodje, uvek mogu da se uzdam u hettrik Beljerina ili Hegazija Edited September 24, 2017 by adasevic
Прслин Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Ништа не брини, брат убибоби је највећи баксуз на фантази свету. Као доказ прилажем меч који је изгубио пре пар сезона јер је Паулињо добио жути картон у ходнику испред свлачионице неких пет минута након краја утакмице. Или, ако је то застарело, ситуацију из прошлог кола када је у једној нефорумској лиги изгубио меч у последњој секунди јер је противнички голман ухватио лопту која је скакутала ка гол-ауту, што је уз све што је урадио до тог тренутка било довољно да заради бод бонуса који је превагнуо. Мислим да би могао да одсече Моћину руку и носи је уместо зечје шапе и био би срећнији него сада. Хемед га меће. Вива ла муерте!
porucnik vasic Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Нема потребе, ми смо за оне инклузивне што су на челу имали и шаховницу и полумесец. Поручниче, које су прогнозе? Да ли ме добијаш са једним или са петнаест разлике? :( Ја задовољан што играмо најлепшу утакмицу кола иако је дерби. О резулатту бринем онолико колико енглески провинцијални џентлмени што се после цркве скупе да идграју крикет у последњих пар година владавине краљце Викторије.
ubibobi Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Или, ако је то застарело, ситуацију из прошлог кола када је у једној нефорумској лиги изгубио меч у последњој секунди Kolo pre te kradje sam ispustio pobedu od 3 razlike kada je Brnli sto kaze Middle suknuo Sparsima u 93 minutu. A lepo sam rekao da necu digram na vise frontova
ubibobi Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Naravno Hemedara...pa ko ne veruje. Cestitke Adasevicu,sve mi je bilo jasno kada mi je izasao Alonso u 59 minutu.
porucnik vasic Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Хоће ли Хамедара да добије неки бонус поен што је једини стрелац? Питам за друга што је са јединицом заглављен на Копаонику код Кесера.
adasevic Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Al daleko je ovo od gotovog. Ako hemed dobije 3 bonusa bice 5 razlike za tebe. To znaci da sutra il arsenal il wba ne smeju da prime gol... Tj hegazi i beljerin treba da naprave 6 poena... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ubibobi Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Matematika mi nikad nije bila jaca strana ali sam ubedjen da je ista sada na tvojoj strani. Propustio sam milion razlike od kejnare i alija. Sad kad se setim Kejnove stative i Alonsovog izlaska u 59
ArleKino Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nakon zagrijavanja i solidarisanja sa Arsenalom u prvih nekoliko kola Fantasyja, 1 Aleksandar je morao da bude ubiven, a da nije stigao ni da kaze: "Cuvajte mi Jugoslaviju." Bilo bi i uvjerljivije da dentalno celendzovani Brexit Ronaldo iz Leicestera nije promasio penal i dobio zuti karton protiv Liverpoola.
ubibobi Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nakon zagrijavanja i solidarisanja sa Arsenalom u prvih nekoliko kola Fantasyja, 1 Aleksandar je morao da bude ubiven, a da nije stigao ni da kaze: "Cuvajte mi Jugoslaviju." Bilo bi i uvjerljivije da dentalno celendzovani Brexit Ronaldo iz Leicestera nije promasio penal i dobio zuti karton protiv Liverpoola. Ti znas,reci mi da li ce Belerin igrati ili ga mozda Vengerara cuva za ligu evrope :misko:
Aleksandar88 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 (edited) Nakon zagrijavanja i solidarisanja sa Arsenalom u prvih nekoliko kola Fantasyja, 1 Aleksandar je morao da bude ubiven, a da nije stigao ni da kaze: "Cuvajte mi Jugoslaviju." Bilo bi i uvjerljivije da dentalno celendzovani Brexit Ronaldo iz Leicestera nije promasio penal i dobio zuti karton protiv Liverpoola.You are nothing special I lose every week! I lose every week! You're nothing special I lose every week! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 24, 2017 by Aleksandar88
ArleKino Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Ti znas,reci mi da li ce Belerin igrati ili ga mozda Vengerara cuva za ligu evrope :misko: Arsenal ima tri utakmice naredne sedmice, dva Albiona kod kuce i BATE u gostima. Osim Bellerina i mladica Nelsona i Maitland-Nilesa, Wenger nema nijednog desnog beka na raspolaganju (Debuchy je u limbu izmedju ozlijedjenosti i neupotrebljivosti). Moja je pretpostavka* da ce Bellerin igrati protiv WBA, biti na klupi za Bjeloruse i igrati u prvih 11 protiv BHA. * - oboriva pretpostavka
John Coltrane Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Hemed kao slag na tortu za jos jedno uspesno kolo. E jedino ako Kolasinac ne ubije 20 bodova sutra uvece pa me Meraklije pobede...
ubibobi Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Arsenal ima tri utakmice naredne sedmice, dva Albiona kod kuce i BATE u gostima. Osim Bellerina i mladica Nelsona i Maitland-Nilesa, Wenger nema nijednog desnog beka na raspolaganju (Debuchy je u limbu izmedju ozlijedjenosti i neupotrebljivosti). Moja je pretpostavka* da ce Bellerin igrati protiv WBA, biti na klupi za Bjeloruse i igrati u prvih 11 protiv BHA. * - oboriva pretpostavka Hvala :( hvatam se za slamku spasa
Recommended Posts