Jump to content

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Featured Replies

• Author

Javiti Radisi da splituje na Ravnogorski Fantasy.

Нема потребе, ми смо за оне инклузивне што су на челу имали и шаховницу и полумесец.

Поручниче, које су прогнозе? Да ли ме добијаш са једним или са петнаест разлике? :(

• Replies 2.3k
  • Views 116.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

I ja cekam da me taj Hemed sahrani tako da se pripremi da bazdis na luka i staroga sira

Doduse tu je i balerina da me dokrajci  :(

Sto bi reko Prslin, matis je na tvojoj strani... 

Kad mi kolo pocne sa tvojim kapitenom Kejnom i Alijem, bi mi jasno da mi se smesi prvi poraz. Nadao sam se da moze Kun da me vrati u zivot, sto je delimicno ispalo tacno. Jebeni Dzons bas i nije morao 3 bonusa da dobije :( Ovako jurim 8 bodova u 3 na 3 okrsaju. GLavno je da Brajton odere Beniteza, a jos kad bi brat Hemed dao neki gol, bilo bi lepo. Ako ta opcija ne prodje, uvek mogu da se uzdam u hettrik Beljerina ili Hegazija :lol:

Edited by adasevic

• Author

Ништа не брини, брат убибоби је највећи баксуз на фантази свету. Као доказ прилажем меч који је изгубио пре пар сезона јер је Паулињо добио жути картон у ходнику испред свлачионице неких пет минута након краја утакмице. Или, ако је то застарело, ситуацију из прошлог кола када је у једној нефорумској лиги изгубио меч у последњој секунди јер је противнички голман ухватио лопту која је скакутала ка гол-ауту, што је уз све што је урадио до тог тренутка било довољно да заради бод бонуса који је превагнуо. Мислим да би могао да одсече Моћину руку и носи је уместо зечје шапе и био би срећнији него сада.

Хемед га меће. Вива ла муерте!

Нема потребе, ми смо за оне инклузивне што су на челу имали и шаховницу и полумесец.

Поручниче, које су прогнозе? Да ли ме добијаш са једним или са петнаест разлике? :(

Ја задовољан што играмо најлепшу утакмицу кола иако је дерби. О резулатту бринем онолико колико енглески провинцијални џентлмени што се после цркве скупе да идграју крикет у последњих пар година владавине краљце Викторије.

Или, ако је то застарело, ситуацију из прошлог кола када је у једној нефорумској лиги изгубио меч у последњој секунди

Kolo pre te kradje sam ispustio pobedu od 3 razlike kada je Brnli  sto kaze Middle suknuo Sparsima u 93 minutu.

A lepo sam rekao da necu digram na vise frontova  :isuse:

Naravno Hemedara...pa ko ne veruje.

Cestitke Adasevicu,sve mi je bilo jasno kada mi je izasao Alonso u 59 minutu. :isuse:  :isuse:  :isuse:

Хоће ли Хамедара да добије неки бонус поен што је једини стрелац? Питам за друга што је са јединицом заглављен на Копаонику код Кесера. :s_c:

:Hail:

Al daleko je ovo od gotovog. Ako hemed dobije 3 bonusa bice 5 razlike za tebe. To znaci da sutra il arsenal il wba ne smeju da prime gol... Tj hegazi i beljerin treba da naprave 6 poena...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Matematika mi nikad nije bila jaca strana ali sam ubedjen da je ista sada na tvojoj strani.

Propustio sam milion razlike od kejnare i alija.

Sad kad se setim Kejnove stative i Alonsovog izlaska u 59  :isuse:  :isuse:  :isuse:

Nakon zagrijavanja i solidarisanja sa Arsenalom u prvih nekoliko kola Fantasyja, 1 Aleksandar je morao da bude ubiven, a da nije stigao ni da kaze: "Cuvajte mi Jugoslaviju." Bilo bi i uvjerljivije da dentalno celendzovani Brexit Ronaldo iz Leicestera nije promasio penal i dobio zuti karton protiv Liverpoola.

Nakon zagrijavanja i solidarisanja sa Arsenalom u prvih nekoliko kola Fantasyja, 1 Aleksandar je morao da bude ubiven, a da nije stigao ni da kaze: "Cuvajte mi Jugoslaviju." Bilo bi i uvjerljivije da dentalno celendzovani Brexit Ronaldo iz Leicestera nije promasio penal i dobio zuti karton protiv Liverpoola.

Ti znas,reci mi da li ce Belerin igrati ili ga mozda Vengerara cuva za ligu evrope  :misko:

You are nothing special I lose every week! I lose every week! You're nothing special I lose every week!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Aleksandar88

Ti znas,reci mi da li ce Belerin igrati ili ga mozda Vengerara cuva za ligu evrope :misko:

Arsenal ima tri utakmice naredne sedmice, dva Albiona kod kuce i BATE u gostima. Osim Bellerina i mladica Nelsona i Maitland-Nilesa, Wenger nema nijednog desnog beka na raspolaganju (Debuchy je u limbu izmedju ozlijedjenosti i neupotrebljivosti). Moja je pretpostavka* da ce Bellerin igrati protiv WBA, biti na klupi za Bjeloruse i igrati u prvih 11 protiv BHA.

* - oboriva pretpostavka

Hemed kao slag na tortu za jos jedno uspesno kolo. E jedino ako Kolasinac ne ubije 20 bodova sutra uvece pa me Meraklije pobede...

Arsenal ima tri utakmice naredne sedmice, dva Albiona kod kuce i BATE u gostima. Osim Bellerina i mladica Nelsona i Maitland-Nilesa, Wenger nema nijednog desnog beka na raspolaganju (Debuchy je u limbu izmedju ozlijedjenosti i neupotrebljivosti). Moja je pretpostavka* da ce Bellerin igrati protiv WBA, biti na klupi za Bjeloruse i igrati u prvih 11 protiv BHA.

* - oboriva pretpostavka

Hvala  :(

hvatam se za slamku spasa