September 9, 20177 yr Author Довољно је да ми капитен не промаши пенал или да не добије црвени! Али, он је и Моћин капитен.
September 9, 20177 yr Chicha jedino 5 golova da ugura pa da imam sanse. Sent from my Le X620 using Tapatalk pa evo prslin i svarog jinxuju za sve pare, danas su odradili najmanje 2 komada ^_^ Edited September 9, 20177 yr by Calavera
September 9, 20177 yr Pada i Andjus, 4 od 4, ajmo putnici broda, uozbiljite se malo. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 10, 20177 yr Gubim lagano i četvrtu uzastopno, probudite me u maju da ugasim nalog Nije to jos gotovo. 4 tvoja na 2 moja jure -12... Jeste mi dobra pozicija, ali nikako nije gotovo... tim pre ako se razigraju Antonio i Cicerito...
September 10, 20177 yr Još je gore od toga, vodi protiv mene 4p i kuka. Strašno S tobom igra u sledećem kolu
September 10, 20177 yr pogledam flešskor, burli već poveo 1-0. onda vidim da je zabio pogrešni napadač burlija
September 10, 20177 yr #onokad pobedjujes samo kad zajebes protivnika za wc ili kad protivnik zaboravi da namesti tim, pa zadrzi Mitraru i Britosa, a usreci ga i Mane. Hvala, Manch. :)
September 10, 20177 yr Kolko ja nemam pojma ovde, stvarno cu ispasti Dajte CL fantazi da se vratim u zivot.
September 10, 20177 yr Kolko ja nemam pojma ovde, stvarno cu ispasti Dajte CL fantazi da se vratim u zivot. A tek ja muceni, koju cu izgubiti od tebe lagano... Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
September 10, 20177 yr izgubih za 1p, fakin Ričijev žuti karton to je to, kreće repriza prošle sezone