August 10, 20177 yr Author Да вас све поздравим и пожелим срећу као будући првак Бетона. Imam ja drugaricu koja igra (zapravo razmislja da li da preskoci ovu sezonu), ali ne cita forum i ne prica srpski. :pДај је! Гифове ће да разуме, а ја обећавам да ћу да је вређам на енглеском. Edited August 10, 20177 yr by Прслин
August 10, 20177 yr Imam ja drugaricu koja igra (zapravo razmislja da li da preskoci ovu sezonu), ali ne cita forum i ne prica srpski. :p Pa daj tu drugaricu ukrcaj odmah na Brod, kakav bre milan037, saban189...
August 10, 20177 yr Pa daj tu drugaricu ukrcaj odmah na Brod, kakav bre milan037, saban189... Ne mogu, pobedjuje me vec 3 sezone. :( A i bile bi vam previse dve zene.
August 10, 20177 yr DeGea,Daniels,Tobi,Voker,Bejns,Salah,Mktarijan,DeBrujne,Erera,Kejn,Cicarito Prva verzija DeGea,Daniels,Tobi,Doson,Rici,Redmond,Ali,Mane,Isus,Cicarito,Lukaku Druga verzija Napravio sam tako da imam fleksibilnost za kasnije,ako budem teo Gilfija,Azara,Ozila,Lakazeta i da mogu da promenim formaciju bez previse tumbanja I tu je naravno uvek i WC .koju nameravam da upotrebim ranije nego inace ako krene lose Edited August 10, 20177 yr by Bogotac