Moća Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Kako si ga iskukao Prsline jebo si mu kevu. Ja 73p i cekam Aspija. Ima li ko jaci?
Svarog Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 ne pamtim gore kolo... a nešto sam se kao zaleteo u obe lige, i klasik i h2h... eto mi ga sad trenutak otrežnjenja... ko na basketu kad te matorci puste malo, čisto da bude zanimljivije... nazad u kolotečinu... i crkni Sterlinže, kud baš tebe dovedoh od svih koje sam razmatrao...
cvrlle Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 @Azdaja koliko sam ja danas racunao, kad oduzmem sebi 2 ekstra transfera(-8) a tebi dodamo zabaletu s klupe(+1) i kejna padavicara dobar si za 1pts tako da, tebi sve cestitke a mene ko jebe(kad sam glupav)!
Azdaja Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 @cvrlle klasičan cripple fight. Ne znam sta si uzeo za tih - 8 ali hvala ti na tome. Konačno sam isplivao iz crvene zone. Lakše se diše.
pantelia Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Najgore kolo ikad. Bez Salaha imam 13 bodeva. Ovo se vec sad moze nazvati tradicionalnim januarskim raspadom koji se izgleda proteze i na februar.
cvrlle Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 19 minutes ago, Azdaja said: @cvrlle Ne znam sta si uzeo za tih - 8 ali hvala ti na tome. u prvi minus sam zasao jos sredinom nedelje. ovaj drugi, neplanirani, me je zakopao. andreas christensen - steve cook from b'mouth koji se povredi u 13. min bilo je ili on ili hegazi
Прслин Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Eто како Вотфордовци неће стићи 12 поена.
levi Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 trebalo mi je da Willian slučajno ne izdivlja, da bih dobio Feija, ali ovo je baš surovo jbg
Прслин Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 ... али не и Дакара који је за два минута направио две јебене асистенције и сада сам на бод или два предности. Свирај крај, судија, гром те убио!
Recommended Posts