Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
On 1/30/2018 at 1:52 PM, Прслин said:

Поручниче, срећно! Борба ће бити мушка, ништа џинксови и сличне глупости. Ко буде бољи, нека слави.

tenor.gif

Уопште нисам обратио пажњу.:isuse:Мушка била. Укопа ме Хари. По једна обојици.

Posted

Ubi me Dzonsov autogol. Cestitke Meraklijama.

Posted

Како сам се самоубио...

Мислио сам да је следеће коло за десет дана и кренуо сам да правим измене у оквиру планиране дивље карте, па отишао лаганезе у -8. Малопре сам скапирао да је та десетодневна пауза у ствари тек након овог викенда и да сам заправо пожурио пар дана са акцијом. :isuse:

Сада не знам шта ми је глупље, да баталим ово коло и сигурно трснем због тупавих измена, а да сачувам дивљу карту за следеће када ћу правити далеко више измена или да сада обавим измене и узмем тим који нисам планирао за ово коло, па да опет изгубим. Катастрофа. :isuse:

Да видим ко је срећни добитник у овом колу...  xd. 

Честитам. :isuse:

Што се мени некада тако не заломи да играм са будалом... У ствари знам - не игра се против себе. :isuse:

Posted

Ko je šutnuo Danila i uzeo Laporta, ko, ko?

Posted

Bravo Lukareli, jeste da je jedva usla, al gol je gol.

Posted

Aла пршти од коментара, види се да имамо три активне лиге. 

tenor.gif

Тачно сам најавио да ће ми непотребних -8 доћи главе. Заменио сам Мареза Мкхијем, то је ваљда било очигледно решење свакоме. :fantom: Али, онда сам одлучио да наставим да мењам верујући да је она пауза сада и мртав ’ладан сам довео Волкота уместо Окса, ’ајде и то да преживим. Али онда, за додатних -4, мењам Лофтус Чика за Мекартура, што је замена на клупи јер нисам планирао ни један ни други да играју. И ето сада имам неку предност од пар поена пред сутрашњу утакмицу, али у сутрашњој ме чекају она два папана из Вотфорда, Ричарлисон и Докуреtm. Један гол било једног, било другог ме потапа. :isuse:

huge-tiny-.gif

Posted

А, да... Жути капитену Кејну или промашен пенал ме сахрањује. :fantom:

Posted

Убиће ме ова игра. 

Posted

Како да добијем, друже, када ми капитен у 85. минуту промаши пенал и у секунди уместо да од њега добијем 18 поена (2 бода за 90 минута, 4 бода гол, 3 бода бонуса за одлучујући гол) ја од њега добијем кромпир (2 бода за 90 минута, па -2 за промашен пенал).

Честитам. Сам сам крив, а Кејн је само поетска правда. 

Е, сада ће да промаши и други и да се лепо разилазимо са животом. 

Posted

daj bre, necu imati 30 poena sveukupno ove nedelje 

Posted (edited)

Већ имаш 31, а пре Кејновог другог пенала ја сам имао 35 бодова. Мени су прошли сви играчи, а теби су остала двојица: Докуре и Ричарлисон. 

Други пенал је потпуно променио ствари пошто је мени Кејн капитен. Сада ми је предност већ озбиљна, али далеко од тога да два играча не могу да стигну 12 поена. 

Edited by Прслин