January 23, 20187 yr Author Судија, свирај крај! Пети сам, са више бодова од 16. из Брода. То је ситуација која се више неће поновити. :(
January 23, 20187 yr 51 minutes ago, Прслин said: Судија, свирај крај! Пети сам, са више бодова од 16. из Брода. То је ситуација која се више неће поновити. :( cekaj, ja sam mislio da si ti nepopravljivi romantik i da nemas te ambicije da zaigras kod slavise na brodarcu. kad ono... sad si me razocarao 'rsline
January 30, 20187 yr Author Поручниче, срећно! Борба ће бити мушка, ништа џинксови и сличне глупости. Ко буде бољи, нека слави.
January 31, 20187 yr Evo kandidata za najgluplji transfer godine: Vardi - out;Morata - in, uz -4 poenaПослато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
January 31, 20187 yr Ja reko misliš na sve ove što su ubacili saćirija (da se zakopam na vreme, biće mi lakše kad zabije tri komada)
January 31, 20187 yr Kakav kripl fajt izmedju muslina i mene. Ja imam srece sto je Uolkota ostavio na klupi ali to mi je anulirano primljenim golom od strane Celzija.
January 31, 20187 yr Uh, nije mi Morata jedini biser u ovom kolu. Videvsi da se Sane povredio za vikend povlacim jos jedan potez zbog kojeg mi sada bubnji u glavi. David Silva za jos minus 4 poena. Suma sumarum -8 poena i Vardi za 2x0pts.
January 31, 20187 yr Author On 1/30/2018 at 8:52 PM, Прслин said: Поручниче, срећно! Борба ће бити мушка, ништа џинксови и сличне глупости. Ко буде бољи, нека слави.