January 17, 20187 yr Zato sto sam mentol, sta drugo da kazem :( S druge strane, ni Kejn kao kapiten me ne bi izvukao, tako da...
January 19, 20187 yr Jbt, dobro je da je iskočio topik, taman bi u ovim bespućima povijesne zbiljnosti ponovo zaboravio da namestim tim za fantasy
January 20, 20187 yr Author Пошто магарац није свирао три пенала Челзију, јасно је да га Брајтон неће никада дати.
January 20, 20187 yr 34 minutes ago, Moća said: Pogadjajte ko je prodao Azara pred ovo kolo Sent from my Le X620 using Tapatalk Jel Moca?
January 20, 20187 yr Kako stvari stoje, opet gubim od pokojnog randoma, sistem 5-5-0: 5 x CS, sva cuda na junajtedu. Cap. de hea: CS, 3 x bonus, x saves...
January 20, 20187 yr nije loše prošo ni ko mu je samo stavio traku Edited January 20, 20187 yr by malkin
January 20, 20187 yr nije loše prošo ni ko mu je samo stavio traku ima li takvog da mu nije...? Sent from my E5603 using Tapatalk
January 20, 20187 yr Author Ја нисам, али то је зато што играм на х2х, а не на класик лигу. Блокирао сам цењеног противника тиме што сам Кејна учинио капитеном, а Агуеро ми онда служи да направи разлику ако нешто уради. Углавном увек тако радим, а сматрам да сам се зезнуо када промашим кога ће противник да изабере, а не ако ”промашим” онога ко направи више бодова. Ево, ове недеље ми је баш такав приступ обезбедио да мирно спавам два дана јер сам и теоретски обезбедио победу након данашњег дана. Поручниче, са тобом играм следеће коло и глупо је да ти откривам своје трикове. Зато погледај пажљиво у екран, написаћу ти које трансфере ћу да обавим у следећих пар дана...