keljans Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 11 minutes ago, Прслин said: Добро, ‘ајде. Измузао сам 24 бода. Мени доста. Ево ти поклон за праву Нову годину: пашће још један. Khm, dragi kolega kako beše ono sinoć? Ostavimo budućnost.... Čestitke....
Прслин Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 Мене Радиша зајебао, склонио сам прерано ногу са гаса и сада сам остављен на ветрометини, препуштен немилосрдном Чупи који може да добије и дупло мање поена него прошли пут против Ман Јунајтеда а да ме опет порази.
Gylfi Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 i evo ga da me sarani ko i svake nedelje Totalni haos, Sitijev treći gol sklonio Bobija sa 1 bonusa jer je "pobednički gol" prešao na Salaha. Ox i Gundo su na 3 i 2.Pre toga klackalica sa Otamendijevim kuckanjem u minus, pa žutim kartonom, Firminovim radovanjem...Biće plus tri na kraju, izgleda. #Tiote
Прслин Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 Mени Фирмињово радовање, Стерлингов жути и пропали бонуси због Гундогана скинули бар четири бода. Са друге стране, имам и Агуера, па се компензује. @keljans Биће стресно сутра. Мрзим да чекам клин шит, али ситуација где луди Чупо може да га метне било када и да ме завије у црно је деведесетоминутни стрес.
keljans Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 3 hours ago, Прслин said: Биће стресно сутра. Мрзим да чекам клин шит, али ситуација где луди Чупо може да га метне било када и да ме завије у црно је деведесетоминутни стрес. I da metne jedan i da odigra ful meč je dovoljno samo za izjednačenje....
copkillah Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 odrao me Obrisani Igrač a imao sam respektabilnih preko 70 poena
Прслин Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 1 hour ago, keljans said: I da metne jedan i da odigra ful meč je dovoljno samo za izjednačenje....
Прслин Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 On 1/14/2018 at 7:04 PM, keljans said: Khm, dragi kolega kako beše ono sinoć? Ostavimo budućnost.... Čestitke.... Хвала. Нисам стигао на утакмицу па сада гледам снимак и видим како в.д. тренер немач појма изводи Чупу. Било је забавно, честитке и теби на јуначкој борби и немој да замериш на оноликом џинксовању, мени је то пола задовољства у овој игри (друга половина је одлазак у минус ).
keljans Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Nigde problema dragi kolega, ima dana za megdana...
Svarog Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 On 1/14/2018 at 12:28 PM, Svarog said: na kojim li sam ja drogama bio kad sam otišao u minus kako bi se otarasio doubtful Arnautovića i pobedio sam. mislim da je to to od usera za ovu sezonu. sad još da smislim kojom magijom kojim minusom da vratim Salaha i Arnautovića u tim...
Azdaja Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 On 1/15/2018 at 2:52 PM, pantelia said: Cestitke protivniku :( Hvala dragi, ti mi nekako uvek legnes. Arnaut I Ajb na klupi sreća pa pevci gaze i ari. Što si birao alvara prevaru?
Recommended Posts