January 14, 20187 yr 11 minutes ago, Прслин said: Добро, ‘ајде. Измузао сам 24 бода. Мени доста. Ево ти поклон за праву Нову годину: пашће још један. Khm, dragi kolega kako beše ono sinoć? Ostavimo budućnost.... Čestitke....
January 14, 20187 yr Author Мене Радиша зајебао, склонио сам прерано ногу са гаса и сада сам остављен на ветрометини, препуштен немилосрдном Чупи који може да добије и дупло мање поена него прошли пут против Ман Јунајтеда а да ме опет порази.
January 14, 20187 yr i evo ga da me sarani ko i svake nedelje Totalni haos, Sitijev treći gol sklonio Bobija sa 1 bonusa jer je "pobednički gol" prešao na Salaha. Ox i Gundo su na 3 i 2.Pre toga klackalica sa Otamendijevim kuckanjem u minus, pa žutim kartonom, Firminovim radovanjem...Biće plus tri na kraju, izgleda. #Tiote
January 14, 20187 yr Author Mени Фирмињово радовање, Стерлингов жути и пропали бонуси због Гундогана скинули бар четири бода. Са друге стране, имам и Агуера, па се компензује. @keljans Биће стресно сутра. Мрзим да чекам клин шит, али ситуација где луди Чупо може да га метне било када и да ме завије у црно је деведесетоминутни стрес.
January 14, 20187 yr 3 hours ago, Прслин said: Биће стресно сутра. Мрзим да чекам клин шит, али ситуација где луди Чупо може да га метне било када и да ме завије у црно је деведесетоминутни стрес. I da metne jedan i da odigra ful meč je dovoljno samo za izjednačenje....
January 14, 20187 yr Author 1 hour ago, keljans said: I da metne jedan i da odigra ful meč je dovoljno samo za izjednačenje....
January 15, 20187 yr Author On 1/14/2018 at 7:04 PM, keljans said: Khm, dragi kolega kako beše ono sinoć? Ostavimo budućnost.... Čestitke.... Хвала. Нисам стигао на утакмицу па сада гледам снимак и видим како в.д. тренер немач појма изводи Чупу. Било је забавно, честитке и теби на јуначкој борби и немој да замериш на оноликом џинксовању, мени је то пола задовољства у овој игри (друга половина је одлазак у минус ).
January 16, 20187 yr On 1/14/2018 at 12:28 PM, Svarog said: na kojim li sam ja drogama bio kad sam otišao u minus kako bi se otarasio doubtful Arnautovića i pobedio sam. mislim da je to to od usera za ovu sezonu. sad još da smislim kojom magijom kojim minusom da vratim Salaha i Arnautovića u tim...
January 16, 20187 yr On 1/15/2018 at 2:52 PM, pantelia said: Cestitke protivniku :( Hvala dragi, ti mi nekako uvek legnes. Arnaut I Ajb na klupi sreća pa pevci gaze i ari. Što si birao alvara prevaru?