January 13, 20187 yr haha. taman da ne sastavi dovoljno vremena za bonus koj crni bonus, kao da nece rijad da ga mete jedno 2-3 puta!
January 13, 20187 yr Author Ако се питате зашто Лестер неће дати гол иако разваљују: у три лиге губим ако Челзи не прими јер немам ниједног њиховог у одбрани, а противници су надрукали по два или три.
January 13, 20187 yr Author Губим 23:6 само од јебених одбрана. Невероватно. Чак је и противников Дафи примио гол, а добио 1 јебени бонус. Једно од оних кола.
January 13, 20187 yr 18 hours ago, Gylfi Pleasure said: Nema, muko moja. Ni Cou, ni DCL, ni Austin. :/ -8 džebajga. brt stvarno nisam očekivao da ću ovako lako da izgubim. ali Azar 57 min, Kristensen 57 min, 1/5 cs-ova, tvoj Son zabija...
January 13, 20187 yr A kad bih ti rekao da mi igra nije dala danas da uđem na sajt da izvršim primene ....
January 13, 20187 yr Author 32 minutes ago, keljans said: A kad bih ti rekao da mi igra nije dala danas da uđem na sajt da izvršim primene .... Да не буде да кукам на празно: имаш тим од 97.7 милиона и данас си освојио 63 поена. Има ли ко јачи? Ево, питам за све три лиге. Ништа бенч бустови, ништа троструки капитени - само твоје знање и мој баксузлук.
January 13, 20187 yr Pola Premera ima toliko uz vise igraca na raspolaganju E sad tih 97,7 mil... Jebote gde je onaj nobles emotikon? Na koji nacin mi iz vise kaste da vam se rugamo?
January 13, 20187 yr 1 hour ago, Прслин said: Да не буде да кукам на празно: имаш тим од 97.7 милиона и данас си освојио 63 поена. Има ли ко јачи? Ево, питам за све три лиге. Ништа бенч бустови, ништа троструки капитени - само твоје знање и мој баксузлук. I tvojih 5 koji sutra i u pon igraju protiv mog Cxupe (4 igrača 45 bodova...)