December 31, 20177 yr Author Изгубих због овог жутог Агуера. Кад сад нисам сломио таблет како сам га бацио на кревет.
December 31, 20177 yr Author Честитам. Искулирао сам се у међувремену, дешавају се овакве ствари са времена на време и знак је зрелости да се прихвате без неке драме и нервирања. Edited December 31, 20177 yr by Прслин
December 31, 20177 yr Author Није незаслужено, жути картон за капитена пар минута пред крај јер неће да се склони да се изведе слободњак на пола терена је свакодневна појава.
December 31, 20177 yr kakvo kolo, skoro sve je pošlo naopako. vidim CPL-MCI bilo 0-0, kažem sebi, pa dobro 3p od Sterlinga, 3 od Čoftus-Lika, 6 od Danna, malo li je
December 31, 20177 yr Skautmaher me napao divljakusom... Dobijam ga naravno opusteno nekih 30 razlike... al mi je degenerisana podmukla mafijaska kurva del conte uzela 36 (c)hazardovih poena
December 31, 20177 yr Dobio sam najveceg jinxera u univerzumu sledi mi ispadanje iz lige minimum.Sent from my Le X620 using Tapatalk
December 31, 20177 yr Author Малкине... добио те Моћа? Чекај да јавим пријатељима! Хеј, људи! Малкина победио Моћа!
December 31, 20177 yr 1 hour ago, Прслин said: Малкине... добио те Моћа? Чекај да јавим пријатељима! Хеј, људи! Малкина победио Моћа! Ne brini malkine nije ni prslin izuzetak
January 1, 20187 yr Da ne kažem da me rasturas pod obavezno. U novu godinu sa novom ekipom. Mora malo da se zamjesa.
January 1, 20187 yr Author Редоран одиграо Фри хит. Лажна нова година ми почиње као што се лажна стара завршила.