December 26, 20177 yr Author У последњој секунди комбо Салах-Кутињо - које зачудо противник нема - успева да постигне довољно поена да престигне противниковог Кутиња. Ваљда неће Куки сада да узврати.
December 26, 20177 yr auuu kako se koljemo neugodni clever bastard i ja. udarili kejnara na firminja, lingard na younga, arnold-trent na sona... odlucivace se u cetvrtak navecer
December 27, 20177 yr 52 minutes ago, porucnik vasic said: Како сам мудро скинуо траку Кејну. +1 Tako mi i treba kad se pravim pametan, bolje sam igrao kad ništa nisam dirao.
December 28, 20177 yr moja borba sa bastardom uveliko traje. fotofinis ce odlucivati. trenutno 95 - 91 za mene. moj speroni protiv njegovog kolasinca(bez bonusa) evo upravo ga je primio arsenal. lakse se dise Edited December 28, 20177 yr by cvrlle
December 30, 20177 yr Cestitam svom protivniku u sledecem kolu, krecem sa -4. Za sada, mozda ode i na -8, -12. Edit: Tolaa je srecni dobitnik...
December 30, 20177 yr Moćo bez transfera od 12. decembra, takoreći mrtav tim. ko je za da ga izbacimo iz lige? btw i takav će da me dobije, ja ako izvedem 9 igrača na teren u ovom kolu mogu da se smatram srećnim
December 30, 20177 yr Poluvreme vodi chelski 3-0 a Alvaro jedan krompir, ni asistenciju, dete ti prteno. Ima li veće muke. :((