December 24, 20177 yr 1 minute ago, porucnik vasic said: Ја за разлику од Клопаре добијам Арсенал и са Отамендијем као капитеном. Čestitam na pobjedi. :(
December 24, 20177 yr 17 hours ago, malkin said: zaboravio da namesti tim, ostavio traku Morati, ali ima vicekapitena Kejna + umesto Runija sa klupe mu ulazi Grosovih 11p i brat Spejdara ni krvi ni dužan dobija tim koji je skupio 78 poena I Čupo proigrao!
December 24, 20177 yr 86-81 za mene, beg sa zacelja. Tuga za protivnika, mnogo pogan fantasy ove godine. Ništa ne polazi od ruke. Sve ma mišiće. Samo da se ne ispadne iz parobroda
December 26, 20177 yr Eh kad zaboraviš da p'jani Englezi igraju utorkom od 13:30 a ti nisi promenio tim
December 26, 20177 yr Već drugo kolo zaredom me zeza Google Chrome što se tiče Fantasy opcija tj nije mi registrovao promenu kapitena na Kane. [emoji34]Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
December 26, 20177 yr Sahrani me 189icin Kejn. Jbg morao bi da istamburam ceo tim da ga uglavim. Sent from my iPhone using Tapatalk
December 26, 20177 yr Author 58 minutes ago, malkin said: a mogao sam da stavim traku Kejnari Како си могао да знаш да јури Ширеров рекорд и да покушава да побегне Месију по броју голова у календарској години? Такве ствари још од претпрошлог кола знају само највећи лузери који ће изгубити и поред Кејна капитена. 🙁
December 26, 20177 yr 1 hour ago, malkin said: a mogao sam da stavim traku Kejnari ja sam se do poslednjeg momenta lomio da li da dam traku njemu ili Salahu... i nisam pogrešio, iako će Salah da danasmetne četiri komada danas
December 26, 20177 yr eeeeee blago vama! moj (c)bobby firmino nece ni poceti veceras a vice-cpt hazard ce po svemu sudeci nabrasti krompire protiv mucenog brightona
December 26, 20177 yr Author Сахранио ме противников Алонсо. Али, хајде да то прихватим као очекивано - оно што је за срчку је јебени Олбрајтон који за једну асистенцију и то за тим који је изгубио добија три бонуса.