Jump to content

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Featured Replies

17 hours ago, Dziber said:

Malkin doveo Krauca:lol: :lmao: :lmfao: :lul: 

giphy.gif

Edited by malkin

Čestitke Džiberu na pobedi!

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

• Author
2 hours ago, Прслин said:

Ко добија:

а) Стерлинг, Отаменди, Заха, Мариапа

б) 10 поена + Кејн капитен, Огбона и Грос

а) 13+7+1+0=21

б) 10+?+1+11=22

Значи, Кејн добија црвени након што промаши пенал. 😱

Beowl me dobija preokretom za koji je bio potreban hat trick Harry Kane :ph34r:.

• Author
8 minutes ago, Aleksandar88 said:

Beowl me dobija preokretom za koji je bio potreban hat trick Harry Kane :ph34r:.

tenor.gif

Ustvari nije jos skroz preokrenuo, ali je pitanje trenutka kad ce. Jones+Smoling brane 2p protiv Jones+DDG. Abandon hope all ye who play this.

• Author
6 minutes ago, Aleksandar88 said:

Ustvari nije jos skroz preokrenuo, ali je pitanje trenutka kad ce. Jones+Smoling brane 2p protiv Jones+DDG. Abandon hope all ye who play this.

giphy.gif

Eh, da li je dovoljno 17 bodova za prvi skalp ikada nad nekim iz vrha lige.... Znači Rašford daje het trik....

jednom u životu imam šanse da doguram do 100 u singl kolu i naravno da neznani neprijatelj ima De Hejutm Džonsa i Lukakaru da me stigne i prestigne :isuse: 

• Author

These transfers will be active for Gameweek 20 (26 Dec 11:30) and will deduct 8pts from your score!

giphy.gif

majstorski sam odigrao Free Chip.

Sterling, Arnautovic, Firmino, Salah, Alonso, Otamendi...

steta sto bih morao da prslinujem da bi ih i zadrzao, nisam ja za takve egzibicije i marifetluke.

eaef450ec3ceec95c7c545ce0f5f01c3.gif

Edited by Svarog

112 poena. Nikad nisam imala vise. 

On 12/11/2017 at 9:04 PM, Sam Spade said:

Kod mene suprotno. Sramota me da se javljam koliko me sere.

:ziga:

zaboravio da namesti tim, ostavio traku Morati, ali ima vicekapitena Kejna :lolol: 

+ umesto Runija sa klupe mu ulazi Grosovih 11p i brat Spejdara ni krvi ni dužan dobija tim koji je skupio 78 poena :ziga:

45 minutes ago, Tolaa said:

112 poena. Nikad nisam imala vise. 

bas sad gledam. svaka cast :Hail: jos da si rotirala golmane ni sony ne bi bio daleko(sto bi reko brat kuk)

11 hours ago, ArleKino said:

Vasic na aparatima iako je Rooney odlucio da fasuje nekakvu prehladu bas pred Chelsea. Nepatriotski cin davanja trake Salahu i kupovina Firmina mi zasad daju prednost u odnosu na porucnika.

Ја за разлику од Клопаре добијам Арсенал и са Отамендијем као капитеном.:sleep: