Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

Sad gledam ekipu, zasluzen poraz skroz. Mooy mi je iza Surmana na klupi, nikakve logike nema u tom potezu. 

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Silva se naravno povredi na dan kada sam odlučio da ga ubacim umesto Saneta(tm) koji dva meseca ništa nije uradio. Svako dete je moglo da predvidi ishod. Traku sam dao Salahu umesto Rahimari iz čega jasno proizilazi da Egipćanin danas neće zaraditi ništa osim žutog kartona eventualno. A možda Klopara reši da ga kompletno odmori u ovom kolu.

Ali sve to nije ništa spram mog protivnika u kupu, kome tim predvodi Jesus kapiten sa -2 poena.

Edit: kako se sada ubacuje tm u tekst?

Edited by Redoran
Posted

U lizi me ubi venger sa izbacivanjem kolasinca i problemi silve, zato u kupu prolazim uvek neugodnog uzbekistanca.  

Mogao bi klop da odmori salaha :sleep:.

Posted

Jedina nada mi je da Flop odmori egipatskog boga fudbala.

Posted

i evo njega i njegovih kovrdžica da mi se useru u kolo :isuse: 

Posted

Kako si me sad strecnuo. Ne pratim utakmicu, osim na ls povremeno.
Ili nisi primetio mojih startnih -4, ili si odlican polaznik Malkinovog kratkog kursa jinxa.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Posted

Ispadanje iz kupa i poraz u ligi. Odlika da Mooy bude zadnji na klupi sa 15 poena je razlika izmedju duple pobede i duplog poraza :isuse: .

Posted
Kako si me sad strecnuo. Ne pratim utakmicu, osim na ls povremeno.
Ili nisi primetio mojih startnih -4, ili si odlican polaznik Malkinovog kratkog kursa jinxa.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Sa telefona sam pa nisam video tih -4,
Nista, povlacim cestitke u tom skucaju i hvala na -4, to je tacno ta razlika
Posted

У последњих шест кола сам три пута отишао у -8, три пута нисам ишао у минус, три пута сам победио и три пута изгубио. Остварени резултати у 100% случајева јасно показују да ми је једина гаранција победе да идем у -8, а једина гаранција пораза да не идем у минус. 

У то име сам већ сада отишао у -8 за следеће коло, те се унапред извињавам Рисну што ћу га сигурно победити.

Наука нема алтернативу. 

Posted

Po svemu sudeci sam ubio jos jednog ispred mene na tabeli. Posle Sektretara pasce i Clever Bastard (ako Ayew ne odigra mec zivota sutra na Gudisonu, tako da se polako ali sigurno vracam u vrh Brodksog™ fudbala.

Posted (edited)

gubim od Obrisanog zbog nezapamćene krađe na Gudisonu, zato što se smotani pajser sapleo o sopstvene noge a sudija izmislio penal

ne zna se ko je više pokraden, Svonsi ili ja

Edited by levi
Posted

pantelija, za dlaku preziveo si ponedeljak vece. moracu da pruzim ruku. svako dobro!

Sent from my E5603 using Tapatalk